Horoscop zilnic: 30 septembrie

Horoscop zilnic: 30 septembrie

Berbec

Relațiile cu ceilalți, activitățile în care ești implicat alături de aceștia te provocă mult. Se recomandă dozarea eforturilor, pentru organismul iți este obosit și chiar ai nevoie de îngrijiri de specialitate. Odihnește-te, hrănește-te sănătos și rezervăți momente pentru o plimbare în aer liber. Un prieten apropiat te poate ajuta deslușești ițele unor conflicte de la serviciu.

Mercur în Scorpion, din 27 septembrie 2020. Răspunsuri din interior

Taur

Prietenii te pot ajuta astăzi în legătură cu treburile gospodărești sau cu rezolvarea unor probleme ale membrilor familei. Cu toate că este posibil să îți displacă soluțiile propuse de alții, pentru nevoile tale personale, totuși reține ceea ce ți se spune. Pe de altă parte, fii mai circumspect țn orice tip de relație. Spre seară ți-ar prinde bine o ieșire în oraș, alături de cineva drag.

Oraloscop 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Gemeni

Se anunță întâlniri la nivel înalt cu persoane din anturajul profesional. Este bine iți controlezi gândurile și vorbele, astfel încât faci impresie bună. Ascultă atent și vorbește strictul necesar. Posibil primești reproșuri din partea șefilor vizavi de întârzierea unor activități sau de neglijență în serviciu, însă lucrurile se pot corecta cu puțin efort și bunavoință.

Marte retrograd in Berbec până pe 14 noiembrie 2020. Transformări extraordinare

ADVERTISING

Rac

Este o zi în care informațiile legate de străinătate sau de călătorii îndepărtate iți pot da de gândit. Fie trebuie călătorești tu, fie cineva apropiat ție, demersurile specifice sunt întârziate, amânate sau chiar anulate definitiv. Concentrează-ți eforturile spre rafinarea mentalului, procupari culturale și armonizarea relațiilor cu cei din jur.

Leu

Sunt posibile discuții aprinse legate de bani și bunuri patrimoniale administrate și folosite împreună cu partenerul de viață, cu rudele sau colaboratorii socio-profesionali. Capitolul financiar este supus unor mari fluctuații și tot ce ține de achitarea facturilor, taxelor, cheltuieli comune cu alții se află pe un bulgare de dinamită. Ferește-te de speculații financiare!

ADVERTISING

Fecioară

Relațiile parteneriale sunt tensionate. Fie este vorba despre partenerul de viață, fie despre colaboratorii profesionali, situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane par de neînțeles sau de nerezolvat. Pe undeva, așa și este, de aceea fii prudent și nu forță nota, indiferent despre ce este vorba. Evită luarea deciziilor importante sau semnarea documentelor.

Balanța

Caruselul de activități din sfera profesională te poate obosi mult astăzi. Este nevoie iți planifici treburile, astfel încât iți rezervi și momente de relaxare. Sănătatea este vulnerabila, însă evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Sunt posible multe erori, atât de ordin medical, cât și de ordin personal în relațiile cu cei apropiați.

ADVERTISING

Scorpion

Se recomandă prudenșă în relațiile sentimentale și în cele cu copiii. Tensiunile existente în sectorul amoros pot lua amploare de la cel mai mic și neînsemnat gest sau de la o simplă vorbă răstălmăcită. Ascultă ce au de zis ceilalți și evită judecățile de valoare sau critica excesivă. Cu puțin efort, bunavoință și deschidere sufletească către ceilalți vei depăși totul cu bine.

Săgetător

Dorința de a sta acasă, printre cei dragi, este accentuată. Chiar dacă treburile gospodărești te așteaptă și trebuie te ocupi serios de ele iți poți aranja porgramul astfel încât te bucuri și de compania celor dragi. Comunicarea verbală este deficitară, însă poți folosi mici gesturi tandre sau surprize plăcute celor dragi pentru a le da de înțeles ai nevoie de ei și îi apreciezi mult.

Capricorn

Mentalul iți este răscolit, de aceea fii prudent în toate tipurile de comunicare. Ai putea fi atras de visarea cu ochii deschiși, de subiecte spirituale sau de meditații în locuri sfinte. La serviciu, atât șefii, cât și colegii te așteptă cu multe și mărunte sarcini de lucru, de aceea ar fi bine, pe cât posibil, te mobilizezi corespunzător.

Vărsător

Se pare ți se rotunjesc veniturile de pe urma activității profesionale desfășurate la serviciu. Totuși, nemulțumirea existentă în sectorul financiar o poți transforma într-o provocare legată de învățarea traiului auster. Evită eforturile fizice mari, pentru energia vitală este fluctuantă, riscând nu poți duce activitățile propuse la bun sfârșit.

Pești

Sunt momente bune pentru a-ți planifica noi acțiuni, a-ți modela puțin personalitatea, a începe relaționezi altfel decât ai făcut-o până acum cu ceilalți. Evenimentele din sfera profesională te ajută înțelegi cum și în ce fel ai nevoie îți reorganizezi planurile de viață și felul de a fi. Acordă atenție continuă sănătății întregului organism.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇