Horoscop zilnic: 26 august

Horoscop zilnic: 26 august

Berbec

Luna în Săgetător îți promite o zi frumoasă. Astăzi e posibil să vezi lucrurile într-o lumină mult mai caldă și cu mai mult optimism decât ai făcut-o în ultima perioadă. Însă această plasare a Lunii este și o invitație la corectitudine, onestitate și generozitate.

În acest fel, vei putea repara unele greșeli făcute față de oameni din preajmă și vei putea rezolva parțial o problemă spinoasă legată de un parteneriat.

Taur

Pentru tine, poate fi o zi fructuoasă din punct de vedere material și financiar. Avantajele și favorurile pot veni spre tine fără să faci prea multe eforturi, iar posibilitatea de a rezolva o problemă legată de finanțare sau de a primi un cadou este foarte mare.

De asemenea, astăzi funcționează foarte bine intuiția, ceea ce te ajută să mergi direct la cauza unei probleme profesionale și să găsești o soluție ingenioasă pentru aceasta.

Gemeni

O zi frumoasă în ce privește imaginea, popularitatea, relațiile parteneriale și colaborările. Nu e exclus ca astăzi să primești o propunere interesantă, așa că fii receptiv la ce au cei din jur să-ți transmită.

Pe de altă parte, Luna în Săgetător poate aduce și ceva mai multă expunere socială, precum și recunoaștere și apreciere din partea celor cărora te adresezi prin ceea ce faci.

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur în Fecioară, 20 august- 5 septembrie 2020

ADVERTISING

Rac

Luna prezentă în Săgetător, în zona muncii și a preocupărilor cotidiene, te ajută să găsești cele mai ingenioase și rapide soluții la o serie de probleme și blocaje, care până acum păreau fără ieșire.

Pe de altă parte,  alegerile pe care le faci astăzi sunt asumate, înțelepte și au impact pozitiv asupra relațiilor cu șefii sau cu persoane cu autoritate.

Leu

După ce în ultimele zile ai fost destul de introvertit și tăcut, astăzi debordezi de energie și optimism, ești în centrul atenției, te simți prețuit, ascultat, apreciat.

Este o zi în care e bine să-ți asculți inima, să faci ce simți și ce-ți place. Sunt recomandate activitățile recreative și distractive. De asemenea, astăzi poți avea prilejul de a iniția un proiect, cu ajutorul cunoașterii și informațiilor acumulate până acum. Unii nativi se pot antrena în conversații cu iz de flirt.

ADVERTISING

Fecioară

Luna în Săgetător activează zona familiei, casei, căminului. Azi ai șanse să rezolvi o problemă legată de casă. De asemenea, cu ajutorul unei rude apropiate sau al unei persoane dragi, poți găsi o soluție pentru depășirea unui impas financiar.

În mod cert, astăzi ești preocupat în mod special de siguranța materială, ceea ce te face să faci niște schimbări în administrarea bugetului.

Fă Rai din ce ești!

Balanță

În sfârșit, o zi mult mai destinsă, în care e posibil să simți o ușurare, ca și când ți-a plecat o povară de pe umeri. Luna în Săgetător, plasată în zona comunicării și schimburilor, te face mult mai deschis, comunicativ, sincer și... plimbăreț.

Este o zi a reconcilierilor sau clarificărilor, prin rostirea adevărului și exprimarea sinceră a ideilor, mai ales în fața partenerului de viață, dar și în relație cu parteneri de afaceri sau colaboratori.

ADVERTISING

Scorpion

Ai toate șansele să ieși dintr-o încurcătură de natură financiară. Luna în Săgetător, implicată în aspecte frumoase pe cer, promite detectarea de noi surse de câștig sau descoperirea unor noi metode prin care să-ți micșorezi pierderile și să crești profitul sau beneficiile materiale.

Așadar, astăzi e bine să fii atent la toate posibilitățile și să-ți asumi cu curaj chiar și un început nou în plan profesional.

Săgetător

Îți mai vine inima la loc, după o perioadă destul de încordată, chiar frustrantă, din cauza unor probleme financiare sau relaționale. Astăzi parcă se mai risipesc norii, iar tu începi să te bucuri din nou de viață, cum numai tu știi s-o faci.

Luna tranzitează semnul tău zodiacal și îți conferă chef de distracție, de ieșit cu prietenii. Este posibil ca astăzi să realizezi că te-ai lăsat prea mult acaparat de griji, ba chiar ai preluat și problemele altora.

Dragă Dumnezeul Meu

Capricorn

Este o zi mai degrabă de introspecție și discreție decât de acțiune propriu-zisă. De fapt, e momentul să-ți rezervi ceva timp și pentru tine, să-ți evaluezi atitudinea din ultima vreme față de șefi, aspirațiile profesionale sau familie.

În același timp, e necesar ca astăzi să înveți lecția smereniei, adică să renunți la orgolii, să-ți recunoști greșelile și să-ți ceri iertare. La rândul tău, iartă-i pe cei față de care ai resentimente. În acest fel, te vei simți mai liber și mai împăcat.

Vărsător

Luna în Săgetător promite o zi frumoasă, veselă, plină de conversații agreabile cu prietenii. De altfel, în cadrul unor evenimente sau întruniri, e posibil să-ți faci noi cunoștințe.

În acest context, recomandarea Astrocafe.ro este să vorbești despre talentele tale, dar și despre noile proiecte și aspirații, pentru că acum ai capacitatea de a-i cointeresa pe cei din jur și de a-i însufleți.

Pești

Ar fi bine să profiți de această zi, mai ales dacă ți-ai propus să faci niște demersuri de afirmare socială și profesională, să porți o discuție importantă cu un șef, un partener sau colaborator.

Astăzi știi să-ți aperi interesele, ai argumente solide și reușești să te faci înțeles cu ușurință. Mai mult, rezultatele obținute în sfera profesională pot fi încununate de roade financiare și materiale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇