Horoscop zilnic: 25 august

Horoscop zilnic: 25 august

Berbec

Astăzi simți nevoia unei schimbări de viziune sau a unor experiențe noi. E posibil ca o problemă de ordin sentimental sau unele tensiuni în relațiile cu copiii să fie abordate dintr-o perspectivă lipsită de emoții, filozofică.

Ai capacitatea de a găsi soluții bune, însă fii atent și la nevoile celorlalți. Pe de altă parte, ziua de astăzi iți aduce inspirație și iți stimulează creativitatea, așa că notează ideile care-ți vin.

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur în Fecioară. 20 august – 5 septembrie

Taur

Ție iți este gândul la un parteneriat sau o relație, care necesită îmbunătățiri în ce privește productivitatea. Așadar, uită-te cum ai putea pune în comun o serie de resurse, astfel incât să te îndrepți, împreună cu ceilalți, înspre rezultatele dorite.

În același timp, fii deschis la propuneri sau oferte, primește favorurile care ți se fac, ascultă cu atenție ce au cei din jur de spus. Se pot naște idei geniale, când te aștepți mai puțin.

Gemeni

Ziua aceasta este prilej bun pentru a găsi noi puncte de convergență în relațiile tale, fie că e vorba de relația de cuplu sau de alte parteneriate. E posibil ca abordarea ta să fie una superioară, filozofică, astfel că nu e exclus sa ți se reproșeze lipsa de implicare emoțională.

Pe de altă parte, astăzi ești avantajat în tot ce ține de asocieri inedite și proiecte originale.

ADVERTISING

Rac

Tu ești concentrat asupra responsabilităților profesionale și a unor lucrări care pot și necesită îmbunătățiri. Abordarea ta originală, ideile ingenioase, curajul de a te exprima plenar, toate acestea vin in sprijinul succesului.

Prin urmare, dacă ai curajul de a aborda din unghiuri noi situații vechi, poti găsi soluții și mijloace nonconformiste, dar funcționale. Pot apărea și schimbări neprevăzute, la care e indicat să te adaptezi din mers, cu ușurință.

Leu

Dorința de a trece dincolo de contrângeri și limitări este foarte puternică astăzi. Simți nevoia unor experiențe noi, cu iz de aventură, pentru a ieși din rutina care a devenit sufocantă.

Așadar, e timpul să recunoști limitele pe care ți le-ai fixat singur și să treci dincolo de ele, aruncându-te în necunoscut, facând ceva diferit, îmbrățișând o nouă abordare în toate privințele. Nu e exclus să-ți faci rapid bagajele și să pleci într-o excursie, fără o ţintă stabilită.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

In ce te priveste, poti profita de această zi pentru a clarifica neînţelegeri în relaţiile de familie sau pentru a face nişte schimbări, la care te gândeşti de mai multă vreme, în locuinţă.

După-amiază, Luna in Săgetator îţi stimulează dorinţa de nou, însă e posibil să întâmpini opoziţie din partea familiei. Încearcă să găseşti o cale paşnică de a negocia cu cei din jur, chiar dacă ai chef să faci doar ce vrei tu şi nu prea esti dispus să asculţi alte păreri.

Balanţa

Contextul energetic de astăzi te pune în mişcare şi îţi aduce spor în toate demersurile care ţin de comunicare, deplasări, corespondenţă, mai ales în a doua parte a zilei.

Dacă foloseşti energia acestei zile, fără a te epuiza sau a te risipi în mai multe direcţii, dacă reuşeşti să-ţi stabileşti priorităţile în mod optim, te poţi bucura de experienţe frumoase. Unele vor fi noi şi în prima fază vei avea tendinţa să le respingi, însă tocmai această abordare este de evitat.

ADVERTISING

Scorpion

Ţi se deschid noi culoare de percepţie. Astfel, astăzi ai ocazia să priveşti mai atent la calităţile tale şi să le pui la treabă.

E important, în acest context, să te indrepţi către acele activităţi în care te implici cu bucurie şi îţi permit să fii creativ, şi să le lasi deoparte pe cele care reprezintă constrângere sau corvoadă. În felul acesta, te poţi bucura şi de descoperirea unor noi surse de câştig material.

Săgetător

Tu te gândești în primul rând la tine și la nevoile tale, după o perioadă în care ți-ai abandonat niște vise sau dorințe. Acum e timpul să le acorzi din nou atenție și să descoperi ce e posibil să aduci nou în viața ta, astfel încât să-ți satisfaci nevoia de aventură, de schimbare și expansiune.

Chiar cu riscul de a părea egoist, e timpul să te ocupi în mod special de ceea ce iți aduce bucurie, te onorează și te reprezintă.

Capricorn

Ziua aceasta vine cu discreție, dar și cu un bilanț atent al ultimelor zile, chiar al ultimelor săptămâni. Te pregăteşti de o nouă etapă, poate un nou început, așa că astăzi și mâine sunt zile de repliere, meditație, relaxare.

Fii atent la mesajele subtile, dar și la informațiile care vin la tine pe căi neconvenționale. Acestea te vor ajuta să faci unele alegeri și să înțelegi mai bine evenimentele prezente.

Vărsător

Te bucuri de o infuzie de energie în zona prietenilor, aspirațiilor și proiectelor inedite. Astăzi te simți inspirat, ai idei bune și iți găsești foarte ușor aliați și susținători care cred în ele și te ajută să le pui in aplicare.

Este o zi efervescentă, cu întâlniri, conversații și noi relații. E posibil să ai acces în cercuri noi, benefice mai ales pentru imaginea ta, dar și pentru eventuale parteneriate viitoare.

Pești

Cum Luna se mută dupa prânz în zona carierei și puterii, astăzi ai putea folosi această energie pentru a-ți împărtăși ideile cu curaj, chiar dacă ai de-a face cu șefi suspicioși sau rigizi.

Oricât de nonconformiste ar părea ideile și inițiativele tale, ramâi încrezător în ele și vei avea doar de câștigat. E posibil, de asemenea, să ai niște conștientizări și revelații, cu privire la blocajele din trecut, în sensul dizolvării lor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇