Horoscop zilnic: 24 septembrie

Horoscop zilnic: 24 septembrie

Berbec

Se vor remarca relațiile cu șefii. Există nemulțumiri legate de locul de muncă sau de colegi, așa încât un dialog cu șeful ți-ar fi de mare folos. Ți se pot deschide oportunități deosebite de câștig din munca proprie sau se pot îmbunătăți condițiile de la serviciu.

În a doua parte a zilei, vorbele celor apropiați, referitoare la imaginea ta publică, te pot necăji.

Marte retrograd, până pe 14 noiembrie 2020. Transformări extraordinare

Taur

Demersurile legate de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung sunt favorizate. Pe de altă parte, te poți gândi la spiritualitate și la implicațiile ei în viața ta cotidiană.

Plimbările în aer liber, vizitarea unei galerii de artă sau meditațiile în locuri sfinte ți-ar oferi momente de vis. Evită excesele! Este o perioadă favorabilă pentru a-ți remodela și filozofia de viață.

Oraloscop 21-27 septembrie

Gemeni

Chestiunile financiare te vor procupa întreaga zi. Este vorba despre taxe, impozite, relațiile cu instituțiile financiare sau datorii de orice fel. Plătește-ți toate restanțele, mai ales cele vechi. S-ar putea să descoperi nereguli in documente, însă se pot soluționa cu ușurință.

Spre seară, îndreaptă-ți atenția către un film bun sau către o lectură amuzantă. Cineva din anturajul apropiat îți dă vești interesante și utile.

ADVERTISING

Rac

Relațiile parteneriale te solicită mult. Sunt posibile dialoguri aprinse sau reproșuri vizavi de faptul că eforturile tale sunt orientate mai mult către propria-ți persoană, neglijând doleanțele celorlalți.

Există un dram de adevăr în toate acestea, așa încât bine este să iei aminte. Dacă te nemulțumește ceva, spune deschis, însă cu diplomație și fără emoții. Până la urmă, tu ești artizanul propriei tale vieți.

Leu

O zi potrivită activităților profesionale. Relațiile colegiale sunt conflictuale, dar începe o perioadă bună de relaționare cu șefii. Este posibil ți se propună un post de conducere sau macar ți se mulțumească pentru rezultatele obținute în muncă.

Membrii familiei îți pot obstrucționa ascensiunea socio-profesională și planurile personale. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe întreg organismul. Odihnește-te mai mult!

ADVERTISING

Fecioară

Relațiile sentimentale sunt cele cărora ar trebui le acorzi atenție astăzi. Persoana iubită îți poate face diverse reproșuri legate de faptul ai neglijat-o în ultimul timp. Are dreptate, întrucât gândurile și eforturile tale sunt îndreptate doar către serviciu.

Încearcă lămurești lucrurile și folosește-ți farmecul pentru a drege busuiocul. Surprize în plan profesional, mai ales în relațiile cu șefii.

Balanță

Ziua este propice treburilor gospodărești și dialogurilor familiale. Curățeniile generale, reparațiile curente, reamenajările interioare sau pregătirea grădinii se pot face ușor și cu succes.

Relațiile cu membrii familiei sunt tensioante, dar se poate cădea la pace pe orice subiect. Planifică o vizita la rude sau în locurile dragi din trecutul tău. Antrenează-i pe cei dragi în dialoguri utile tuturor.

Balanța: Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place

ADVERTISING

Scorpion

Se pare astăzi ești mai mult pe drumuri. Ori vei fi nevoit pleci la rude sau prieteni, ori în interes de serviciu. S-ar putea afli vesti neplăcute legate de cineva drag.

Fii prudent în relațiile cu membrii familei! Iți sunt bine susținute dialogurile cu cei apropiați, dar notele conflictuale predomină. Spre seară, rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

Săgetător

Poți primi cadouri și recompense, dar și cheltuielile sunt favorizate. Pe de altă parte, energia vitală este destul de scăzută, așa încât fii prudent și ocupă-te doar de activități ușoare.

În a doua parte a zilei se întețesc treburile de la serviciu. Chiar dacă vei avea mai mult de lucru, colegii te vor ajuta, iar plata muncii va fi pe măsură.

Capricorn

O zi minunată pentru tine. Ai spor și chef de toate, așa încât orice vei dori faci iți va reuși pe deplin.

Se pare începe o perioada în care iubirea și implicațiile ei vor fi la ordinea zilei. Pentru alții se pun probleme legate de copii. Dar se pot ivi conflicte când te aștepți mai puțin. Spre seară rezervă momente doar pentru sufletul tău.

Vărsător

Ești de negăsit astăzi. Tendința la izolare este evidentă, întrucât ultimele zile te-au obosit destul de mult. Recomandabil este te ocupi doar de treburile de rutină care nu te solicită prea mult.

Sănătatea este vulnerabilă, dar evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Spre finalul zilei, plimbă-te în aer liber și trasează noi direcții de viață.

Pești

Zi minunată la capitolul prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, dar mai ales poți primi sfaturi bune vizavi de partenerul de viață și de afaceri și de colaborările în care ești implicat sau vrei te implici.

Totuși, fii prudent și selectează cu atenție informațiile. Chiar dacă apar și neînțelegeri sau mici conflicte, le poți depăși cu ușurință.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇