Horoscop zilnic: 24 august

Horoscop zilnic: 24 august

Berbec

O zi în care este nevoie să achiți facturi, taxe, diverse alte datorii sau cheltuieli restante. Pe de altă parte, poate intra în discuție și revizuirea unor colaborări care prefigurează îmbunătățirea veniturilor tale.

Ocupă-te pe îndelete de cheltuieli, datorii, relații cu instituții financiare și stabilește un plan de investiții pe termen lung.

Taur

Surprize dinspre segmentul partenerial! Probabil că, din cauza faptului că ești foarte secretos s-au retras în ultima vreme, atât partenerul de viață, cât și colaboratorii de la serviciu te vor provoca la discuții ample, dorind să afle despre tine ce pregătești în taină sau ce gândești.

Fii prudent și vorbește pe îndelete cu fiecare. Se pot deteriora multe relații.

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur în Fecioară, 20 august- 5 septembrie 2020

Gemeni

Forfotă multă atât la serviciu, cât și acasă, în mediul domestic. Există treburi restante pe care le poți rezolva doar tu sau care intră în responsabilitatea ta.

Alege prioritățile și stabilește un plan de acțiune. Ai grijă și de sănătate, pentru că este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal, dar și pe segmentele gâtului. Fii încrezător că vei rezolva totul cu bine!

ADVERTISING

Rac

Ziua te predispune la excese de tot felul. Mai ales în relațiile sentimentale ești tentat să exagerezi, să ceri prea mult de la persoana iubită sau de la copii și astfel pregătești, fără să-ți dai seama, terenul pentru gâlceavă.

Revizuiește-ți gândurile, atitudinea și fii înțelegător cu toată lumea. Spre seară, antrenează-i pe cei dragi într-o activitate recreativă.

Leu

Ocupă-te de segmentul domestic, fie că este vorba despre activitățile casnice, fie despre relațiile cu membrii familiei. Este nevoie să abordezi totul cu răbdare, prudență și discernământ.

Sunt posibile surprize de tot felul, astfel că fii pregătit pentru orice. Amintirile din copilărie, dialogul cu rudele sau răsfoitul unui album cu fotografii vechi sunt binevenite.

Fără Fecioară, probabil am fi pierduți

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Multe dialoguri, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte. O zi controversată, cu surprize de tot felul. Fii prudent și selectează-ți cu grijă vorbele și gesturile.

Unii te pot înțelege greșit, iar alții abia așteaptă să-ți pună bețe în roate. Spre seară, rezervă momente pentru plimbări în aer liber sau pentru lectură.

Balanță

Surprize financiare! Este posibil să primești sume de bani consistente, restante în domeniul profesional sau măcar afli vești deosebite în acest sens.

Totuși, banii, așa cum vin, la fel de rapid sau de spectaculos, vei fi nevoit să-i cheltuiești. Fii pregătit pentru orice situație financiară și la nevoie sfătuiește-te cu persoane de încredere.

ADVERTISING

Scorpion

Omul-orchestră ai putea fi definit astăzi. Ești plin de energie, dornic de a te implica în cât mai multe și dificile acțiuni, neținând cont dacă este și cu folos.

Este posibil să-ți irosești energia și ideile minunate fie în relații nepotrivite, fie în treburi inutile. Ceilalți se pot simți copleșiți de tine, astfel că bine ar fi să-ți controlezi vorbele și reacțiile.

Zodiile și schimbarea

Săgetător

Ai nevoie de odihnă și spațiu personal în singurătate, astfel încât mintea și sufletul tău să se pună de acord vizavi de situațiile în care ești implicat.

Gândește-te pe îndelete cum ai dori să fie viața ta de acum încolo și trasează planuri noi în acest sens. Ai grijă de sănătate.

Capricorn

Interesantă zi la capitolul prieteni! Este posibil să-ți revizuiești concepțiile despre prietenie și implicațiile ei.

Evită să te bazezi pe alții pentru a-ți rezolva chestiunile parteneriale, fie că este vorba de partenerul de viață, fie de cei de afaceri sau colaboratori. Seara retrage-te în liniștea casei și meditează pe marginea celor petrecute astăzi.

Vărsător

Ești chemat la scenă deschisă, atât în mediul familial, alături de rude și familie, cât și în mediul socio-profesional în care activezi.

Sunt posibile oferte de colaborare, însă este vorba despre ceva deja discutat, dar care acum are mai multe șanse de materializare concretă. Vin responsabilități profesionale noi, de anvergură, deci fii pregătit.

Pești

Gândurile tale zboară departe, fie la ținuturi îndepărtate, fie la concepții filozofice despre lume și viață. Citește, studiază, documentează-te, discută cu cei dragi despre subiecte deosebite și rafinează-ți sufletul cu idei noi.

Seara este potrivită unei plimbări într-o grădină botanică sau vizionării unor filme și piese de teatru de top.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇