Horoscop zilnic: 18 august

Horoscop zilnic: 18 august

Berbec

O zi frumoasă, în care reușești să privești totul cu mai multă seninătate și detașare, fiindu-ți gândul mai mult la distracție, destindere și satisfacerea unor capricii decât la muncă sau alte responsabilități.

De fapt, atitudinea ta este una potrivită, mai ales că din ea se pot naște idei frumoase, creativitate și chiar o deschidere pentru dragoste. Nu este exclus ca astăzi să fii fascinat de cineva și chiar să te îndrăgostești. Alți nativi au bucurii din partea copiilor.

Taur

E momentul să îți îndrepți atenția către sufletul tău și nevoile acestuia. De asemenea, Luna în Leu, în zona căminului, vorbește despre dorința de a face niște alegeri legate de acesta.

Este posibil să te gândești la o nouă locuință sau măcar la o renovare și reamenajare a spațiului în care locuiești. Părinții au nevoie de tine și e bine să-ți faci timp pentru ei. Vei petrece momente minunate, alături de oameni dragi din viața ta. Unii Tauri se pot gândi la căsătorie.

Gemeni

Revii la jovialitatea caracteristică structurii tale copilăroase. Luna este plasată astăzi în Leu, în zona comunicării, iar aspectele sunt frumoase. Prin urmare, beneficiezi de dialoguri captivante, de drumuri care-ți bucură inima și comunicare facilă.

Studiile sunt favorizate. Este un moment excelent pentru a lămuri niște neînțelegeri sau pentru a dizolva niște tensiuni în relația cu un prieten sau în relația amoroasă. De asemenea, este un moment prielnic și pentru a planifica o scurtă excursie.

Fă Rai din ce ești!

ADVERTISING

Rac

Pe fondul destul de tensionat și plin de contraste al acestei perioade, apare o rază de lumină în zona financiară și materială. Dintr-odată, te simți mai încrezător, mai sigur pe tine și pe calitățile tale, mai capabil de să-ți valorizezi talentele și creativitatea.

Acum pot începe să se arate noi surse de câștig, dar e nevoie de ceva optimism, gânduri pozitive și atitudine orientată spre succes. În aceste zile sunt șanse de redresare financiară și de venituri frumoase, prin noi începuturi. Atenție la sugestiile primite de la soț/soție, acestea pot fi foarte valoroase.

Leu

Luna prezentă în Leu îți dă apă la moară. Aspectele sunt frumoase, Luna Nouă este aproape, așa că te simți în elementul tău, mai cu seamă că noile începuturi îți captează toată atenția și îți sporesc entuziasmul.

Ai tot felul de idei, ești creativ, îi insufletesti și pe alții cu optimismul tău, ești gata să faci un pas important în viața ta. Strălucirea-ți caracteristică te ajută să împlinești tot ce-ți propui: un proiect nou, o relație nouă, o călătorie lungă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Te afli într-un moment de reconfigurare interioară și repoziționare în raport cu experiențele trăite. Este vital să restabilești legătura cu Divinitatea și să porți un dialog sincer cu sufletul tău. Ai șansa să primești răspunsuri lăuntrice esențiale, iar prin detașare de cotidian și material, poți beneficia chiar de un ajutor providențial.

De asemenea, recomandarea mea este să încerci să renunți la a controla tot ce mișcă. Acceptă că nu știi cum se vor derula lucrurile, evită scenariile negative și lasă viața să te ia prin surprindere.

Oracolscop 17- 23 august 2020

Balanță

Această zi vine cu inspirație, creativitate, dovezi de iubire din partea unei persoane dragi, gesturi frumoase din partea prietenilor, aspirații noi și mai multă încredere în viitor.

Recomandarea mea, având în vedere că încă mai există tensiuni pe cerul astral al Balanțelor, este să încerci să trăiești cât mai mult clipa prezentă, să savurezi micile bucurii, să fii recunoscător pentru tot ce ai și apare în viața ta. Ești iubit, ești apreciat, ești prețuit. Primește și fii conștient de toate astea!

ADVERTISING

Scorpion

Luna și Soarele pun umărul pentru a spori strălucirea ta în mediul profesional și pentru a aduce noi coordonate în carieră. Începutul acestei săptămâni pune accentul pe putere personală, afirmare, recunoaștere socială, succes profesional.

Este momentul pentru o schimbare, pentru o repoziționare, o reconfigurare a atitudinii tale în acest sens. Se pot începe noi colaborări, poți corecta niște greșeli, poți reveni asupra unei decizii mai vechi. Este un moment favorabil succesului, cu condiția să fii dispus să arunci tot ce înseamnă "balast".

Săgetator

Luna plasată în Leu, foarte aproape de formarea aspectului de Lună Nouă, activează zona călătoriilor lungi, a raporturilor cu străinătatea, evoluției spirituale, elevarii și emancipării.

Acest început de săptămână este posibil să le aducă multor Săgetători gândul de a emigra sau măcar de a face o călătorie mai lungă, pentru a-și regăsi bucuria de viață, pentru a-și reconfigura unele principii și convingeri. Oricum, ai ceva mai mult optimism în ce privește viitorul, iar entuziasmul generat de gândul unui nou început îți conferă o putere incredibilă de a întoarce lucrurile în favoarea ta.

Oamenii-IUBIRE

Capricorn

Zilele acestea, accentul este pus pe planul material, pe avantajele financiare obținute prin alții. Ai șansa să primești ajutor, acesta îmbrăcând diferite forme. Primește cu brațele deschise ce ți se oferă, pentru că ai șansa să te redresezi financiar și material.

Unii Capricorni pot fi finanțați pentru demararea unui proiect, alții sunt susținuți de partenerii de viață. Și, totuși, e nevoie de un echilibru între material și spiritual, altfel spus, e nevoie să acorzi atenție și revelațiilor care vin în cascadă.

Vărsător

Accentul este pus astăzi pe parteneriate, imagine socială, discuții și acorduri de tot felul. Luna trece prin zona parteneriatelor oficiale și îți poate aduce o propunere frumoasă sau o reeditare a unei relații de colaborare avantajoase.

E foarte important ca astăzi să asculți cu atenție ce au ceilalți de spus, mai ales la adresa ta. Ascultă părerile altora, chiar dacă nu prea-ți place. Fii receptiv și deschis la propuneri.

Pești

Zona muncii primește astăzi raze benefice, așa că încearcă să te concentrezi asupra activităților profesionale, mai ales asupra celor rentabile, care îți pot aduce beneficii materiale îmbucurătoare. Acum e nevoie să muncești, nu e timp prea mult de relaxare, dar măcar muncești cu folos.

Se întrevăd la orizont și noi începuturi de proiecte, poate chiar un nou loc de muncă sau noi responsabilități. Primește tot ce e nou, cu brațele deschise!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇