Horoscop de weekend: 27 - 28 mai

Horoscop de weekend: 27 - 28 mai

Berbec

Sfârșitul acestei săptămâni anunță reconfigurări profesionale. Energia astrală din aceste zile te predispune fie la schimbări majore la locul de muncă, aspect care poate să însemne și renunțarea sau pierderea locului de muncă, fie pur și simplu tu decizi să te raportezi cu totul altfel la muncă, îndatoriri profesionale și implicațiile lor. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că întregul organism este vulnerabil.

Taur

La acest final de săptămână, contextul astral dinamizează relațiile sentimentale. Este rost de răsturnări de situație în relația cu persoana iubită, dar pot intra în discuție și copiii. Fii înțelegător cu toată lumea și folosește-ți atitudinea prietenoasă! Astfel se vor detensiona lucrurile și vei găsi împreună cu cei dragi, soluții constructive pentru toate problemele existente. Relaxează-te cu un hobby.

Gemeni

În acest weekend se petrec evenimente interesante în plan domestic. Energia acestor zile favorizează relațiile cu membrii familiei și desfășurarea treburile gospodărești. Spiritele sunt încinse, de aceea ar fi bine să ai răbdare cu toată lumea, să vorbești puțin și să nu te lași copleșit de emoții. Este un bun prilej de a lămuri chestiuni patrimoniale și de a afla adevăratele intenții ale celor dragi.

Marte în Leu, 20 mai – 10 iulie 2023. Strălucire și putere personală

Rac

În acest weekend, mentalul este bulversat, obosit, astfel că în consecință este dificil să te concentrezi pe o temă anume sau pe dialoguri importante. Contextul astral evidențiază predispoziția la a discuta cu cei apropiați sau de a hoinări prin locurile preferate. Bine ar fi să discuți banalități și să eviți să-ți expui slăbiciunile sau intențiile. Relaxează-te, fii îngăduitor cu toată lumea!

ADVERTISING

Leu

Apar pe neașteptate cheltuieli la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt momente favorabile pentru a revizui bugetului disponibil și a analizarea modul în care obții venituri dintr-o activitate profesională oficială. Deocamdată, concluziile pot fi nemulțumitoare. Provocarea momentului constă în a-ți remodela tu atitudinea față de bani, bunuri și implicațiile lor. Se încheie o etapă importantă în ceea ce privește câștigurile.

Jupiter în Taur, 2023 - 2024. Expansiune, Abundență, Stabilitate

Fecioara

Foarte importante zile sunt la finalul acestei săptămâni, pentru că în energia astrală te impulsionează să finalizezi multe capitole de viață și activitate. Sunt momente bune pentru a renunța la obiceiuri, concepții, situații și relații stagnante sau care te împiedică să mergi în direcția dorită de tine. Ascultă-ți vocea interioară și ai încredere în ce îți spune! Intuiția este accentuată, iar revelațiile obținute sunt memorabile.

ADVERTISING

Balanta

Finalul acestei săptămâni este favorabil activităților ușoare, dar în primul rând odihnei. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Evită discuțiile aprinse și stresul. Relaxarea și liniștea sufletească vin, fie prin dialogul cu persoanele dragi, fie ocupându-te de activități elevate, de tipul meditații interioare, lecturarea unor cărți sfinte sau visarea cu ochii deschiși la o lume idilică.

Scorpion

În relațiile cu prietenii se petrec evenimente surprinzătoare în zilele acestui weekend. Pentru că energia astrală este puternică, bulversantă vei primi influențe astrale deosebite care te vor ajuta să înțelegi adevăratele intenții ale unora, care în fața ta folosesc, măști binevoitoare. Privește cu atenție în preajma ta și fii atent la vorbele și gesturile tuturor. Revelații surprinzătoare, final de relații și revizuirea proiectelor socio-profesionale.

Ție ți se cuvine ce vine în mod natural prin conexiune cu viața?

ADVERTISING

Sagetator

Sfârșitul acestei săptămâni anunță un final de etapă socio-profesională. În ceea ce privește relațiile cu șefii, autoritățile, colegii, mai ales cu femeile vei decide clar să le reconfigurezi și pe unele chiar să le dizolvi. Vor ieși la iveală neregulile și nemulțumirile existente la locul de muncă și în relațiile colegiale. Imaginea ta în ochii celorlalți și poziția în cadrul unui grup de lucru vor avea de suferit, dacă le lași la voia întâmplării.

Capricorn

În aceste zile de weekend, forfota mentală este accentuată, rezultând un stres psihic greu de stăpânit. Te ajută mult desfășurarea activităților intelectuale și dialogurile cu persoane erudite. Sunt posibile răsturnări de situație în relațiile cu persoanele aflate în străinătate sau în planurile de călătorie întocmite mai demult. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât nervozitatea și graba pot produce pagube de tot felul.

Oracolscop 22 - 28 mai 2023

Varsator

Segmentul financiar comun cu alții reprezintă o temă importantă în zilele acestui sfârșit de săptămână. Sunt momente foarte importante, care marchează finalul unei etape de câștig de la și prin alții, însă pot intra în discuție și lămurirea unor cheltuieli comune sau datoriile de orice fel. Alege-ți prioritățile și nu te lăsa dus de valul emoțiilor sau nervozității accentuate din această perioadă. Posibile erori în documentele financiare.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2023: Putere în exces!

Pesti

Relația cu partenerul de viață, dar și cea cu asociații, colaboratorii profesionali va ajunge la un final în acest weekend, situație prefigurată de tumultul energetic astral. Datorită relațiilor cu membrii familiei sau datorită nevoilor familiei și gospodăriei ești nevoit să-ți revizuiești relațiile parteneriale și activitățile comune cu aceste persoane. Atenția ta este focalizată pe activități domestice, aspect deranjant pentru ceilalți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇