Horoscop de weekend: 26 - 27 septembrie

Horoscop de weekend: 26 - 27 septembrie

Berbec

Prietenii sunt tema principală de la finalul acestei săptămâni. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia vor fi de bun augur. Ești o companie plăcută, te simți bine, însă ceilalți nu văd cu ochi buni starea sau situația ta socială.

Bine este fii circumspect la tot ce vine din partea așa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece sunt doar aparențe.

Marte retrograd în Berbec. Transformări extraordinare!

Taur

Vrei, nu vrei, ești în văzul lumii la sfârșitul acestei săptămâni. Este posibil fii invitat la evenimente cu multe persoane, care mai de care mai interesante.

Ești admirat, întrebat și ți se solicită explicații sau sfaturi. Avalanșa de conversații te poate pune într-o lumină nefavorabilă, de aceea, fii prudent în declarații sau promisiuni.

9 unelte pentru transformarea conștiinței și a realității

Gemeni

Weekendul este favorabil discuțiilor cu persoane aflate departe de granițele țării sau pentru demersuri legate de călătorii îndepărtate. Se recomandă prudență vizavi de tot ce ține de străinătate, respectiv informații, invitații de a călători sau excursii indiferent din ce motiv.

Gândește-te și la îmbunătățirea pregătirii tale profesionale!

ADVERTISING

Rac

Cheltuielile comune cu alții și bunurile patrimoniale sunt preocuparea ta la acest final de săptămână. Beneficiezi de favoruri sau câștiguri substanțiale de la alții, însă atenție va trebui și tu la rândul tău să fii generos.

Verifică bugetul și taxele sau facturile pe care le ai de achitat. Dacă există restanțe, ocupă-te serios de ele.

Leu

Relațiile parteneriale îți vor da multe bătăi de cap la acest sfârșit de săptămână. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viață sau a colaboratorilor.

Subiectivismul este la cote înalte, de aceea, ai mare grijă ce spui sau promiți. În această perioadă se construiesc alte tipuri de colaborări sau parteneriate, astfel încât nu te mai agăța de cele vechi.

ADVERTISING

Fecioara

Chiar dacă sunt zile libere, nu te poți dezlipi de activitățile profesionale. E adevărat ai multe și mărunte de făcut, însă tendință este de a exagera. Ocupă-te strict de îndatoririle tale și evită provocările colegilor.

Sănătatea este afectată de influxuri astrale greu de ținut în frâu. Odihnește-te suficient, plimbă-te în aer liber sau stai la o șuetă cu cei dragi.

Balanța

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te vor solicita mult zilele acestea. Lucrurile nu stau pe roze, deoarece perioada predispune la disensiuni, neînțelegeri și exagerări ale unor fapte mai mult sau mai puțin fondate.

Ascultă doleanțele celor dragi, însă fii prudent și ai grija și de ale tale. Cheful de aventuri și distracții este la cote înalte.

Balanța: Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place

ADVERTISING

Scorpion

Treburile gospodărești le poți face ușor și cu spor la finalul acestei săptămâni. Fii prudent cu reparațiile, pentru există riscul repari într-un loc și se strice în altul.

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, așa încât evită provocările și tine cont și de părerile celorlalți. Pe de altă parte, ca să-i împaci pe toți, adună-i la o mică petrecere de familie.

Săgetător

Weekendul acesta este potrivit călătoriilor pe distanțe scurte și întâlnirilor cu neamurile și prietenii apropiați. Se anunță o perioadă îndelungată în care relațiile cu cei dragi vor cunoaște multe suișuri și coborâșuri. De unele persoane te vei debarasa definitiv, însă atenție vor veni în preajma ta personaje interesante, alături de care vei petrece mulți ani.

Capricorn

Cheltuieli importante la sfârșitul acestei săptămâni. Se anunță o perioadă în care temerile legate de câștigurile obținute la serviciu sau condițiile de muncă vor fi exacerbate.

Există motive, însă depinde doar de tine ce atitudine alegi abordezi în fața experiențelor în care te poartă viața deocamdată. Cheltuiește strictul necesar și evită speculațiile!

Vărsător

Ești foarte schimbător în zilele acestui weekend. Dorința de a te ocupa doar de tine și de treburile tale te va îndepărta de cei dragi. Bine ar fi iți împarți timpul și grijile și cu ceilalți.

Există în sufletul tău un soi de teamă care te face te închizi în tine destul de mult. Provocarea perioadei constă în a-ți conștientiza și depăși nemulțumirile interioare.

Pești

Sfârșitul acestei săptămâni este propice izolării, meditației în locuri sfinte și trasării unor direcții noi de viață. Recomandabil este eviți compania celorlalți și te gândești pe îndelete la ale tale.

Este nevoie fii prudent vizavi de tot ce se petrece în sfera muncii, pentru acolo domnește o forfotă greu de pătruns.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇