Horoscop de weekend: 17 - 18 octombrie

Horoscop de weekend: 17 - 18 octombrie

Berbec

Se conturează schimbări în plan financiar, începând cu acest weekend. Poate fi vorba despre rediscutarea unui contract de colaborare, de rezolvarea unor demersuri legate de moșteniri, partaje personale și/sau profesionale. Oricum este vorba de sume importante și de bunuri patrimoniale valoroase. Prudență și răbdare!

Mercur retrograd în Scorpion și Balanța, 14 octombrie – 4 noiembrie 2020. O nouă perspectivă

Taur

Sfârșitul acestei săptămâni este definitoriu la capitolul relații cu ceilalți. Se pot finaliza unele, se pot contura altele. Cum ești hotărât și ai energie astrală din belșug pentru a face schimbări radicale în viața ta, lucrurile se vor aranja cum dorești. Ai grijă la excesele de orice fel! A mai oscila între vechi și nou, între trecut și viitor este păgubos.

Atitudinea zodiilor ăn situații de criză

Gemeni

Se conturează finalul unei etape profesionale în acest weekend și bine ar fi să depui eforturi pentru a înțelege spre ce te îndreaptă curentul vieții. Pare dificil să accepți schimbarea, însă vrei, nu vrei, ea tot se va produce, poate chiar în mod zgomotos. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești pe îndelete.

Îngerii păzitori ai semnelor zodiacale

Rac

Ești atras de compania prietenilor la finalul acestei săptămâni, astfel că relația cu persoana iubită și copiii rămâne cumva în umbră. Fii prudent, întrucât sunt șanse de schimbare radicală a relațiilor sentimentale. Se va încheia o etapă amoroasă, iar alta nouă stă să înceapă. Este momentul redefinirii conceptului de iubire și al implicațiilor sale.

Leu

Ești foarte bine văzut în plan socio-profesional în acest weekend, dar acasă, situația stă să dea în clocot. Pentru că în ultima vreme ai neglijat segmentul familial, acum membrii familiei îți vor reproșa multe și mărunte, nesusținându-te în planurile tale personale și profesionale. Se încheie o etapă familială, poate chiar cu cântec. Fii alături de cei dragi!

Fecioară

Se conturează schimbări în relațiile cu anturajul apropiat la acest sfârșit de săptămână. Este nevoie să te îndepărtezi de unii apropiați, pentru că au interese meschine, te pun în situații neplăcute și nu mai poți ignora. Orientează-te spre relații de bună calitate, cu oameni erudiți și menține-i în continuare alături de tine numai pe cei care merită.

Balanță

Weekend-ul aduce cheltuieli cotidiene. Este adevărat că primești bani, dar este vorba despre încheierea unei etape de câștig din munca prestată la un loc de muncă. Schimbările financiare din segmentul profesional sunt inerente în perioada pe care o traversăm. Fii precaut și evită cheltuielile extravagante și investițiile în afaceri!

Scorpion

Relațiile cu ceilalți sunt provocatoare la sfârșitul acestei săptămâni, de aceea este bine să-ți controlezi reacțiile. Se încheie o etapă importantă atât în relația cu partenerul de viață, cât și în colaborările din segmentul muncii. Răsturnările de situație vor fi frecvente, de aceea fii prudent. Ai încredere că Universul pregătește pentru tine relații mult mai bune.

Săgetător

Ai nevoie de odihnă la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile neplăceri legate de segmentele gâtului, sistemului renal și coloana vertebrală. Chiar dacă ești tentat să lucrezi, pe considerentul, fals, că te descurci tu cumva, acum chiar trebuie să te oprești și să ai mare grijă de tine. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele și intervențiile chirurgicale.

Capricorn

Sunt momente bune, la finalul acestei săptămâni, pentru a te gândi la relațiile cu prietenii. Vei putea observa cine îți este loial și cine mai puțin sau deloc. Renunță fără resentimente la persoanele care ți-au pus bețe în roate până acum și orientează-te spre noi orizonturi. Se face loc în viața ta pentru oameni de bună calitate.

Vărsător

Foarte interesant este acest weekend pentru tine! Se conturează schimbări majore în plan profesional. Îți vor fi recunoscute meritele și eforturile depuse la serviciu, de către șefi și de către persoanele cu autoritate. De acum încolo se vor modifica termenii și condițiile de desfășurare a unui contract, a unei colaborări sau chiar a unui parteneriat de viață.

Pești

Sunt șanse deosebite de a-ți rafina mentalul și de a cultiva gândirea pozitivă la acest final de săptămână. De acum încolo, filozofia ta de viață se va schimba radical, datorită experiențelor parcurse. Orientează-te spre relații cu oameni erudiți, de bună calitate și păstrează alături numai oamenii dragi și de încredere. Vorbește cât mai puțin!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!