Un pasager a urcat în avion, a deschis o ușă și a căzut pe pistă (Foto)

Un pasager a urcat în avion, a deschis o ușă și a căzut pe pistă (Foto)

Decolarea unei aeronave a companiei Air Canada de pe aeroportul din Toronto a fost amânată, după ce un pasager a deschis o ușă și a căzut pe pistă de la șase metri înălțime.

Incidentul s-a petrecut luni, pe aeroportul internațional din Toronto, într-un avion Boeing 777 al companiei Air Canada, care urma să decoleze spre Dubai. Imediat după ce a urcat la bord, în loc să se îndrepte spre locul său, un pasager s-a dus spre o ușă, a deschis-o și a căzut pe pistă de la șase metri înălțime, relatează Global News.

ADVERTISING

Pasagerul s-a îmbarcat normal, iar gestul său a luat prin surprindere personalul de la bord. După ce a căzut din avion, acesta s-a ales cu mai multe răni și a fost preluat de serviciile de urgență.

Datele serviciului Flightradar24 arată că zborul de luni de la Toronto către Dubai a întârziat cu aproape șase ore. La bord ar fi trebuit să se afle 361 de pasageri.

"Putem confirma că toate procedurile de îmbarcare și de operare au fost respectate; continuăm să analizăm incidentul", a transmis un reprezentant al companiei.

ADVERTISING

Este a doua oară în mai puțin de o săptămână când comportamentul neobișnuit al unui pasager provoacă întârzierea unei curse aeriene, potrivit Business Insider. Pe 3 ianuarie, Air Canada a deviat un zbor de la Toronto către Calgary, după ce un pasager de 16 ani a agresat un membru al familiei sale. Potrivit poliției, pasagerii și însoțitorii de zbor au reușit să-l rețină pe adolescent.

Avionul a făcut o escală neprevăzută de două ore în Winnipeg, Manitoba, iar tânărul a fost arestat și dus la un spital. Cursa a ajuns în Calgary cu o întârziere de trei ore.

ADVERTISING

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇