Un bărbat a fost reținut la Vaslui, după ce i-a omorât câinele soției

Un bărbat a fost reținut la Vaslui, după ce i-a omorât câinele soției

Un bărbat de 48 de ani a fost reținut de polițiștii din Vaslui după ce i-ar fi ucis soției sale, de care este despărțit, câinele.

Potrivit IPJ Vaslui, sâmbătă, pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-ar fi dus la locuința soției, o femeie de 51 de ani, de care este despărțit în fapt, și ar fi amenințat-o.

Ulterior, în lipsa acesteia, bărbatul ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, ar fi sustras un câine din rasa Bichon Maltese și i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului, cu un corp tăietor, ce i-ar fi produs moartea.

ADVERTISING

Polițiștii au emis față de bărbat un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

De asemenea, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, violarea de domiciliu și amenințare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇