3 femei au fost ucise la Roma de un bărbat care a tras cu pistolul la o ședință a locatarilor: Una dintre ele era prietenă a premierului Giorgia Meloni

3 femei au fost ucise la Roma de un bărbat care a tras cu pistolul la o ședință a locatarilor: Una dintre ele era prietenă a premierului Giorgia Meloni

O ședință a locatarilor organizată la Roma s-a terminat într-o baie de sânge, duminică dimineață, după ce un bărbat a început să tragă cu pistolul.

Atacul s-a produs în barul Il Posto Giusto (Locul potrivit) de pe Via Monte Giberto, în cartierul Fidene din Roma, după o ceartă izbucnită la ședința unei asociații de locatari din trei blocuri.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a scos un pistol și a început să tragă. Trei femei au fost ucise pe loc, iar alte patru persoane au fost rănite, două aflându-se în stare gravă.

ADVERTISING

Individul a fost imobilizat și imobilizat de locatari, apoi a fost arestat de carabinieri, relatează cotidianul italian La Stampa.

Triplice omicidio in via Monte Giberto

"A intrat în sală, a închis ușa și a urlat 'vă omor pe toți' și a început să tragă", a spus un martor, adăugând că atacatorul era cunoscut pentru atitudinea sa agresivă, iar anterior a amenințat mai multe persoane.

Motivul triplului asasinat ar fi o serie de dispute cu asociaţia de locatari. Într-un mesaj publicat pe un blog și intitulat "Bun venit în infern", acesta acuza o conspirație a Mafiei împotriva sa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bărbatul nu avea permis port-armă, întrucât fusese deja denunțat pentru amenințările pe care le făcuse.

Premierul italian Giorgia Meloni a postat duminică seara pe Instagram o fotografie cu ea alături de una dintre victime, pe care o cunoștea. "Nu este corect să mori aşa", a scris Meloni, precizând că femeia avea un soţ şi un copil de 10 ani. "Nicoletta era fericită şi frumoasă, în rochia roşie pe care şi-a cumpărat-o pentru petrecerea de 50 de ani în urmă cu câteva săptămâni. Pentru mine, ea va fi mereu frumoasă şi fericită aşa", a scris Meloni alături de fotografie.

Prim-ministrul a declarat însă că un poligon de tir de unde suspectul a luat arma folosită în atac a fost închis şi autorităţile au deschis o investigaţie.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇