Trei oameni au fost înjunghiați mortal într-un hotel din Glasgow. Atacatorul a fost împușcat, poliția antitero e pe poziții

Trei oameni au fost înjunghiați mortal într-un hotel din Glasgow. Atacatorul a fost împușcat, poliția antitero e pe poziții

Trei oameni au fost înjunghiați mortal într-un hotel din Glasgow, Scoția. Atacatorul a fost împuscat de poliție și a murit.

Poliția a intervenit în forță și a transmis cetățenilor să evite zona centrală a orașului, unde a avut loc incidentul, potrivit The Guardian. Se pare că incidentul a avut loc în hotelul Park Inn.

Și un polițist a fost înjunghiat în confruntarea cu suspectul și a fost transportat la spital. Starea sa de sănătate este gravă. În total, 6 persoane au fost rănite și sunt internate în spital, a anunțat poliția.

ADVERTISING

”Individul împușcat de forțele de ordine a murit. Șase persoane sunt internate și tratate pentru rănile suferite, inclusiv un polițist care e în stare critică, dar stabilă. Cerem în continuare cetățenilor să evite zona.

Cerem publicului să nu lanseze speculații și să nu distribuie informații neconfirmate oficial, pe rețelele de socializare”, e declarația Poliției.

Nu se știe însă ce l-a determinat pe atacator să comită aceste fapte, nici dacă a acționat singur sau are complici. La fața locului a fost văzută, însă, poliția antitero.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Emergency services are currently dealing with an incident in West George Street in Glasgow. The street is currently...

Publicată de Greater Glasgow Police Division pe Vineri, 26 iunie 2020

Declarații ale martorilor

Un martor a declarat pentru LBC că a văzut un bărbat intrând în recepția hotelului și că acesta a înjunghiat doi oameni.

”Sunt cazat pe etajul 3 al hotelului Park Inn, îmreună cu mama mea. Am auzit zgomote puternice, o femeie și un bărbat strigau după ajutor, dar de la fereastra mea nu vedeam ce se întâmplă. Am văzut însă oameni care stăteau în stradă și se uitau înspre hotel”, a povestit bărbatul.

ADVERTISING

Un alt martor a spus că a văzut in lobby-ul hotelului două persoane pe jos, cu răni vizibile în zona abdomenului. Barbatul spune că unul dintre răniți abia mai putea să respire.

Și el a fost alertat tot de strigătele de ajutor auzite. Martorul spune că unul dintre cei uciși era un scoțian în jur de 30 de ani, care lucra la recepția hotelului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇