Timișoara: O studentă la medicină a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit - UPDATE

Timișoara: O studentă la medicină a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit - <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

O studentă la Medicină a fost găsită moartă într-un apartament din Timișoara. Anchetatorii au stabilit că tânăra a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Poliţiştii au şi un suspect, iubitul fetei, student şi el la Medicină.

Potrivit anchetatorilor, tânăra ucisă avea 21 de ani și era din Baia de Aramă. Ea a murit în urma mai multor lovituri de cuţit.

Suspectul principal este un tânăr din Caraş Severin, care este fiul proprietarei apartamentului şi era iubitul fetei ucise. El este student la Medicina, la fel ca tânăra.

ADVERTISING

Anchetatorii spun ca cei doi erau împreună de anul trecut. Dar în ultimul timp s-au certat foarte tare și, cel mai probabil, a fost ucisă din gelozie.

Vineri seara, după cursuri, el a condus-o pe fată în apartamentul de pe bulevardul Dragalina pe care ea îl închiriase împreună cu două colege şi care aparţinea mamei băiatului. În apartament, între cei doi a izbucnit o ceartă şi chiar s-au bătut, el având zgârieturi pe faţă. La un moment dat, tânărul a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o pe tânără în zona gâtului. Când a observat că aceasta nu mai respiră, i-a luat trupul şi l-a dus în cameră, pe pat, apoi a încuiat uşa şi s-a dus în localitatea Pojejena din judeţul Caraş-Severin, acolo unde locuiesc părinţii lui, şi a aşteptat să fie ridicat de poliţişti.

ADVERTISING

Vineri seară, cele două colege de apartament ale studentei au găsit-o moartă în pat.

Imediat au sunat la numărul de urgenţă 112, iar poliţiştii au început ancheta.

Tânărul a fost depistat în judeţul Caraş-Severin, reținut şi adus la sediul I.P.J Timiş pentru audieri.

Tot sâmbătă el a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇