Protest cu măștile politicienilor acuzați de plagiat în fața Ministerului de Interne: Au fost înmânate diplome de plagiatori cum fraude (Foto&video)

Protest cu măștile politicienilor acuzați de plagiat în fața Ministerului de Interne: Au fost înmânate diplome de plagiatori <i>cum fraude</i> (Foto&video)

Câteva persoane care purtau măști cu fețele mai multor persoane publice acuzate în ultimii ani de plagiat au participat, marți, la un protest inedit organizat în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne, în București.

Manifestanții au organizat o așa-zisă ceremonie de înmânare a unor diplome de plagiatori, sub egida „proiectului de țară” numit sugestiv „România Plagiată”.

INQUAM_PROTEST_PLAGIAT_02_INQUAM_Photos_Octav_Gane
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Aceștia au purtat măști ce îi înfățișează pe actuali și foști lideri politici, acuzați de plagiat, printre care se numără Victor Ponta, Nicolae Ciucă, Sorin Cîmpeanu, Lucian Bode, Mihai Tudose și Gabriel Oprea, ceremonia fiind prezidată de un manifestant care-l reprezenta pe Klaus Iohannis.

INQUAM_PROTEST_PLAGIAT_12_INQUAM_Photos_Octav_Gane
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Iată mesajul postat pe Facebook de Marian Rădună, fondatorul Geeks for Democracy, unul dintre organizatorii protestului:

ADVERTISING

Ceremonia de înmânare a Titlurilor de Doctor - diplome de plagiatori cum fraude!

Astăzi, cu o deosebită emoţie şi mândrie de Ziua Unirii, omagiem prima promoție a Școlii Doctorale de Plagiat din România Educată.

O generație de excepție, o generație de aur la propriu, care aduce României doar medalii de aur la Olimpiadele Internaționale de plagiat.

Suntem încrezători că, în această sferă de avangardă academică, şcoala doctorală de plagiat constituie un cadru de formare profesională de excepţie.

Aici se formează elitele care vor conduce România, iar valorile dobândite în acest proces de formare constituie bazele decizionale ale viitorilor lideri.

ADVERTISING

Una din priorităţile României Educate (pardon - PLAGIATĂ) este consolidarea cooperării în cadrul parteneriatului strategic pentru impostură academică desăvârșită.

Vă dorim să aveţi parte de reuşite care să vă împlinească, uman şi profesional, dar mai ales financiar.

Felicitări din suflet, dragi absolvenți,

Doamne ajută!”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇