Primul charter București-Seychelles a aterizat după un zbor de nouă ore: Pasagerii au fost primiți cu cântece și dansuri

Primul charter București-Seychelles a aterizat după un zbor de nouă ore: Pasagerii au fost primiți cu cântece și dansuri

Air Seychelles a efectuat primul zbor direct de la Bucureşti, iar 162 de pasageri, majoritatea din România, au aterizat vineri, pe Aeroportul Internaţional Seychelles din Pointe Larue.

Potrivit Consiliului de Turism din Seychelles, zborul a durat nouă ore.

Charterul, primul dintr-o serie, va zbura în următoarele patru săptămâni şi va transporta aproximativ 500 de pasageri pe mica insulă, care şi-a redeschis porţile pentru turism din martie 2021.

air-seychelles

Pasagerii au zburat cu un avion A320Neo şi au fost primiţi de un grup de dansatori locali îmbrăcaţi în costume tradiţionale, interpretând dansuri şi cântece autohtone.

179662906_4727825513913436_6786072708314618474_n
Foto: Facebook/Răzvan Pascu

Turiştii sosiţi în insula exotică au primit un mic suvenir de la reprezentanţii Seychelles Tourism Board (STB) în timp ce aşteptau ca documentele de călătorie să fie procesate.

ADVERTISING

„Europa de Est reprezintă o piaţă importantă unde ne-am diversificat oferta, ceea ce ne ajută în timp ce pieţele noastre tradiţionale îşi revin (...).

A fost un an dificil pentru afacerile noastre la nivel local şi este promiţător să vedem că Seychelles nu şi-a pierdut atracţia pe piaţa internaţională”, a declarat Anna Butler Payette, directorul general al 7 Degrees South.

Ea a mulţumit în continuare partenerului român Eturia pentru implicarea lor în proiect.

Seychelles a înregistrat 15.465 de vizitatori care au debarcat pe insulele sale între 25 martie şi 25 aprilie 2021.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇