”Petreceri-concurs” printre studenți ca să vadă care ia primul coronavirus

”Petreceri-concurs” printre studenți ca să vadă care ia primul coronavirus

Câțiva studenți din statul american Alabama au organizat petreceri-concurs Covid-19, pentru a vedea cine ia virusul primul, potrivit autorităților locale.

Se pare că studenții s-ar fi infectat intenționat cu noul coronavirus, invitând la petrecere persoane confirmate cu Covid-19, scrie CP24.com citând Associated Press .

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Studenții puneau bani într-un borcan, iar cel care primea primul un test pozitiv pentru COVID primea toți banii adunați.

Deși informația a apărut inițial ca un zvon, după o cercetare mai amănunțită, oficialii au descoperit că petrecerile erau reale.

”Nu are nicio logică. Se pare că o fac intenționat”, spune și Sonya McKinstry, primarul orașului Tuscaloosa, unde se află Universitatea din Alabama, dar și alte colegii.

Știrea vine în contextul în care, în Statele Unite, cel puţin 53.069 de noi contaminări cu coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor raportate de universitatea americană Johns Hopkins. Dintre acestea, 649 de persoane au și decedat.

De fapt, potrivit CNN, au murit mai mulți americani de coronavirus decât în războaiele din Vietnam, Coreea, Irak și Afganistan la un loc.

O.D.

Citește și:

SUA: Record de cazuri noi de coronavirus. Cel mai rău e în Texas și Florida. Vine și Ziua Independenței

Raport devastator. Au murit mai mulți americani de Covid-19 decât în 4 războaie la un loc (Infografice)