Peste 10.000 de persoane s-au vaccinat la maratonul din București, care continuă până luni dimineață

Peste 10.000 de persoane s-au vaccinat la maratonul din București, care continuă până luni dimineață

Peste 10.000 de persoane s-au vaccinat de vineri până sâmbătă noaptea la maratonul organizat în București la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională a României.

Organizatorii amintesc că acest maraton al vaccinării continuă pănâ luni dimineața, la ora 8.00.

”Peste 10 mii de persoane vaccinate până la această oră la Maratonul Vaccinării, ediţia Bucureşti. Vă mulţumim pentru tot suportul dvs al tuturor. Mulţumim şi reprezentanţilor din presă, fără mediatizare nu reuşeam să atingem acest număr de persoane vaccinate până la această oră. Urmează alte zeci de ore... Maratonul continuă”, au transmis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, citați de News.ro.

ADVERTISING

Vaccinarea se face cu serul Pfizer, iar peste 21 de zile va fi organizat un eveniment similar pentru rapel.

Peste 1.200 de medici, studenţi, asistenţi medicali, precum şi personal administrativ din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" colaborează pentru desfăşurarea acestui proiect.

În cele două locaţii au fost amenajate 50 de fluxuri de vaccinare, astfel încât ritmul a fost unul susținut - și așa va fi și în următoarele ore.

Citește și: Nou record de vaccinări în România în 24 de ore. La maratonul din Capitală au fost vaccinați 5 oameni pe minut

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇