Nuntă oprită de polițiști la hotelul lui Ștefan Mandachi (surse) - Reacția omului de afaceri

Polițiștii suceveni au oprit, sâmbătă seara, o nuntă la care participau aproximativ 170 de persoane. Potrivit unor surse, evenimentul ar fi avut loc în restaurantul unuia dintre hotelurile deținute de omul de afaceri Ștefan Mandachi, devenit cunoscut după ce a construit simbolic primul kilometru din Autostrada Moldovei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat pentru HotNews.ro că la eveniment participau aproximativ 170 de persoane, iar în jur de 15 au reușit să plece până la sosirea forțelor de ordine.

ADVERTISING

Administratorii restaurantului și mirii au primit amenzi în valoare de câte 30.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55 privind starea de alertă, care interzice organizarea de evenimente private. Ceilalți nuntași au primit doar un avertisment.

Potrivit unor surse citate de Digi24, nunta ar fi avut loc într-un restaurant al unui hotel deținut de Ștefan Mandachi.

Omul de afaceri a reacționat pe Facebook, precizând că deține 70 de restaurante, așa că a delegat administrarea managerilor din echipa sa. El a ținut să precizeze că nu se afla în zonă și că ține foarte mult ca măsurile de protecție să fie respectate de către angajații săi, adăugând că dacă informațiile ajunse în spațiul public se dovedesc a fi adevărate, atunci îi va da afară pe toți cei responsabili.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇