Nou record mondial în India: Are cel mai mare număr de cazuri zilnice de Covid, dar și de decese

Nou record mondial în India: Are cel mai mare număr de cazuri zilnice de Covid, dar și de decese

India a înregistrat, joi, cel mai mare număr de cazuri zilnice de Covid-19 din lume şi un nou vârf al deceselor asociate.

Paralizată de cea mai mare creştere a numărului infecţiilor şi deceselor şi de deficitul de paturi de spital şi oxigen, India trebuie să se pregătească pentru noi valuri şi are nevoie disperată de mai multe rezerve de oxigen din partea altor ţări, au spus miercuri oficialii, potrivit The Guardian.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Noile cifre, emise joi, arată că a fost înregistrat un nou record al deceselor zilnice, cu 3.980 de oameni ucişi de boală în ultimele 24 de ore. Tot joi a fost înregistrat şi un număr record de cazuri, 412.262.

La nivel global, de la descoperirea noului coronavirus, la finalul anului 2019, în China, au fost înregistrate peste 155,2 milioane de contaminări şi mai mult de 3,24 de milioane de decese asociate, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

India este a doua cea mai afectată ţară din lume, cu mai mult de 21 de milioane de cazuri, după SUA, care au înregistrat peste 32,5 milioane.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!