Momentul în care o dubă lovește și doboară un ventilator din Pasajul Unirii (Video)

Momentul în care o dubă lovește și doboară un ventilator din Pasajul Unirii (Video)

Un ventilator din interiorul Pasajului Unirii din centrul Capitalei a fost lovit de o autospecială, marți, și a căzut pe prima bandă de circulație, în sensul de mers dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității.

Primăria Sectorului 4 precizează că reprezentanții autorității locale au intervenit deja la fața locului și au îndepărtat aparatul de ventilație, astfel că circulația rutieră se desfășoară în condiții normale.

ADVERTISING

Ventilatorul automat urmează să fie înlocuit pe cheltuiala persoanei responsabile de avarierea acestuia.

”Precizăm faptul că toate evenimentele rutiere petrecute în ultimii ani în interiorul Pasajului Unirii nu au fost cauzate de erori de construire a obiectivului, ci, în mod exclusiv, de nerespectarea legislației rutiere.

Numai în ultimele 18 luni peste 500 de autovehicule au fost împiedicate, de către agenții Poliției Locale Sector 4, să forțeze intrarea în pasaj”, a subliniat Primăria Sectorului 4, într-un comunicat.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost 0. El a declarat pentru Digi24 că nu a văzut acel ventilator și că ar fi trebuit să fie semnalizat corespunzător, astfel încât să fie mai ușor vizibil.

ADVERTISING

De asemenea, șoferul a fost sancționat pentru că nu a putut prezenta oamenilor legii permisul și cartea de identitate.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇