Managerul Institutului Marius Nasta: Unitatea mobilă funcționează deocamdată fără pacienți, după incidentul de duminică seara

Managerul Institutului Marius Nasta: Unitatea mobilă funcționează deocamdată fără pacienți, după incidentul de duminică seara

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, dr. Beatrice Mahler, spune că, după incidentul produs la unitatea de terapie intensivă mobilă, aceasta funcționează, deocamdată, fără pacienți.

„În acest moment unitatea mobilă funcționează fără pacienți. O mașină de pompieri este în curtea Institutului să supravegheze că nu apar alte incidente și o să vedem mâine (marți – n.red.), din nou, împreună cu echipele ISU, concluziile celor 24 de ore de supraveghere”, a spus managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, luni seara, la Digi 24.

ADVERTISING

Incidentul a avut loc duminică seara la Institutul Marius Nasta din București, conducerea instituției vorbind despre o flacără și fum care au apărut la ventilatorul de pe unitatea mobilă ATI din curte.

ADVERTISING

În interior se aflau șapte pacienți cu forme severe ale Covid-19, ventilați non-invaziv.

Pacienții nu au fost în pericol și ulterior au fost mutați în secții ale spitalului, a precizat conducerea Institutului Marius Nasta.

ADVERTISING

Unitatea mobilă a fost adusă la Marius Nasta în luna octombrie, iar săptămâna trecută a fost închisă pentru verificări.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:



În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇