Pompierul de la Spitalul Marius Nasta e în concediu de 6 luni. Beatrice Mahler: Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat

Pompierul de la Spitalul Marius Nasta e în concediu de 6 luni. Beatrice Mahler: Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat

Managerul Institutului ”Marius Nasta” din Capitală, Beatrice Mahler, a precizat, luni dimineață, că pompierul angajat la spital este în concediu de peste șase luni.

Declarația vine în condițiile în care duminică seara a avut loc un ”incident-incendiu” la această unitate medicală.

Există angajat un pompier la Marius Nasta, însă de mai bine de șase luni este în concediu: concediile medicale combinate cu concediile de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituție în care personalul nu vrea să lucreze.

ADVERTISING

Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat. Cu siguranță este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens, pentru că dacă vrei să faci treabă, trebuie să fii prezent”, a spus Beatrice Mahler, luni dimineață, într-o conferință de presă.

Zeci de pompieri au intervenit duminică seară la Marius Nasta, angajații semnalând că au văzut flacără și degajări de fum de la un ventilator exterior al unitatii mobile ATI.

În schimb, oficialii susțin că nu a fost vorba despre un incendiu, ci doar despre degajări de fum.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește mai multe detalii despre acest subiect:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇