Incendiul care a izbucnit la un bloc din București ar fi pornit de la lampioane lansate la o petrecere

Incendiul care a izbucnit la un bloc din București ar fi pornit de la lampioane lansate la o petrecere

Incendiul din sectorul 1, de sâmbătă seară, a pornit de la lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc, spune primarul Clotilde Armand: ”Blocul nu este locuit…. dacă ar fi fost, posibil că acum am fi asistat la o tragedie”.

„La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorități că incendiul a pornit de la niște lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent blocul nu este locuit…. dacă ar fi fost posibil că acum am fi asistat la o tragedie.

ADVERTISING

Trebuie luate măsuri urgente din partea autorităților pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor. Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la...

Publicată de Clotilde Armand pe Duminică, 12 septembrie 2021

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, la un bloc de 12 etaje din Capitală. Martorii au spus că s-au auzit și explozii. Fumul dens s-a văzut de la mare distanță.

Potrivit ISU București - Ilfov, incendiul s-a produs pe terasa blocului aflat în construcție, situat pe strada Parcului.

ADVERTISING

Au ars butoaie cu smoală și carton bituminat, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătrați.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇