Incendiu langă trei rezervoare cu petrol, la o fabrică din Argeș. Un bărbat a suferit arsuri (Video)

Incendiu langă trei rezervoare cu petrol, la o fabrică din Argeș. Un bărbat a suferit arsuri (Video)

Un incendiu a izbucnit miercuri la un bazin de combustibil al unui operator economic de pe drumul 23 Bradu, din judeţul Argeş, o persoană suferind arsuri.

Potrivit ISU Argeş, incendiul s-a manifestat la o hală de produse petroliere şi la o construcţie de aproximativ 170 mp.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Au fost angrenate 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale unui bărbat, de 59 de ani, care a suferit arsuri de gradul I la mâini şi scalp.

ISU Argeş precizează că a fost pericol de explozie din cauza recipientelor de produs petrolier.

''Concomitent cu localizarea şi lichidarea incendiului s-a acţionat pentru răcirea a 3 rezervoare de produs petrolier aflate în apropierea flăcărilor. (…) Pentru alimentarea permanentă cu apă a autospecialelor de la locul intervenţiei s-a adus apă de la două centre comerciale aflate în zonă'', precizează sursa citată.

Alexandru Vîjan, comisarul-șef al Gărzii de Mediu Argeș, a declaart pentru epitești.ro că ”societatea era în procedură de autorizare pentru rezervorul respectiv” și că ”dacă nu erau autorizați nu aveau voie să lucreze”.

Cauza probabilă a incendiului și celelalte elemenete sunt la acest moment anchetate.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!