Frate și soră au murit după ce au fost loviți de trăsnet, la Botoșani

Frate și soră au murit după ce au fost loviți de trăsnet, la Botoșani

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au murit, marţi seară, după ce au fost lovite de un trăsnet, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit acesteia, cazul a fost înregistrat în localitatea Dimăcheni, în momentul în care cele două persoane, frate şi soră, de 47 şi, respectiv 51 de ani, au mers pe un câmp pentru a lua animalele.

Surprinse de furtună, ele s-au adăpostit sub un copac, care a fost trăsnit.

"Cei doi fraţi au fost găsiţi în această dimineaţă (miercuri dimineaţă - n.red.) de localnici. Avem dosar pentru ucidere din culpă. Urmează să fie efectuată autopsia", a afirmat Nenişcu.

ADVERTISING

Chiar dacă avem în continuare cod roşu de caniculă, era timpul ca ţara să fie măturată şi de furtuni. Prăpădul a început deja încă de marţi. Iată efectele unei furtuni ca o tornadă, cum nu s-a mai văzut la Oradea (Foto&Video).

Şi azi se anunţă vijelii puternice, cu intensificări ale vântului chiar şi de peste 100 km/h. ANM a emis miercuri dimineaţă trei noi avertizări de vreme rea. Deja furtuna din Alba a rupt copaci și i-a azvârlit pe mașini. O femeie a murit, pe Valea Sebeșului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇