Enervat de haosul din trafic, un bărbat a dirijat circulația într-o intersecție foarte aglomerată în Constanța. Ce spune Poliția (Video)

Enervat de haosul din trafic, un bărbat a dirijat circulația într-o intersecție foarte aglomerată în Constanța. Ce spune Poliția (Video)

Un bărbat a dirijat circulaţia într-o intersecţie foarte aglomerată din municipiul Constanţa în care semaforizarea este oprită pentru realizarea unor lucrări, iar imaginile surprinse de cei care treceau prin zonă au ajuns pe reţelele de socializare.

Poliţia recomandă cetăţenilor să nu facă activităţi de acest gen pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.

Într-o înregistrare apărută pe reţelele de socializare se observă cum un bărbat se află în intersecţia de la City Park Mall din Constanţa şi dirijează traficul rutier, acolo semafoarele fiind nefuncţionale de mai multe zile din cauza unor lucrări.

Constănțenii sătui de haosul din oraș , au preluat controlul…. In intersecție la City Park Poliția Rutieră a cedat ! 🤣🤣🤣Un civil dirijează circulația !

Publicată de Ionut Babă pe Miercuri, 26 aprilie 2023

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa s-a sesizat în urma apariţiei imaginilor şi a anunţat că va face verificări în legătură cu această situaţie.

ADVERTISING

“În municipiul Constanţa, la intersecţia dintre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi strada Soveja se desfăşoară lucrări de reconfigurare a trecerilor pietonale şi a semafoarelor. În acest context, circulaţia în zonă este dirijată de către poliţişti sau poliţişti locali, iar, în lipsa acestora, se desfăşoară pe baza indicatoarelor rutiere.

În momentul de faţă, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate. Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să nu realizeze activităţi de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere”, a transmis, miercuri, IPJ Constanţa.

ADVERTISING

Primăria Constanţa anunţase că, de la sfârşitul săptămânii trecute, a fost oprit total sistemul de semaforizare din intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Soveja, menţionând că până la repunerea în funcţiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de poliţişti.

“Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpuşneanu, se reconfigurează intersecţia, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutaţi. Totodată, instalaţiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca şi automatul de dirijare a traficului”, explica Primăria Constanţa.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇