București: Un pieton a fost ucis de un autobuz. Șoferul a mers mai departe pe traseu

București: Un pieton a fost ucis de un autobuz. Șoferul a mers mai departe pe traseu

Un șofer STB care conducea un autobuz pe linia 335 a accidentat mortal un pieton, duminică, în București. Șoferul a mers apoi mai departe pe traseu kilometri întregi.

Accidentul mortal a avut loc pe Bulevardul Grigorescu, la stația Brâncuși, sens Băneasa, duminică dimineața, în jurul orei 6:02. Autobuzul de pe linia 335 a lovit mortal un bucureștean, apoi și-a continuat traseul, informează poliția.

Șoferul autobuzului a fost oprit la Piața Charles de Gaulle. Traseul parcurs are 17 stații, care se parcurg în aproximativ 30-40 de minute.

ADVERTISING

Potrivit Digi24, șoferul de autobuz le-a declarat polițiștilor care l-au oprit în zona Arcului de Triumf că nu și-a dat seama că a lovit un pieton.

Șoferul a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, iar rezultatele au fost negative. A fost dus și la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Șoferul este angajat STB din anul 1995. Ultima zi liberă a avut-o pe 15 aprilie a.c., iar ultima viză medicală a primit-o pe 4 aprilie 2022.

ADVERTISING

El nu va mai conduce până la finalizarea cercetărilor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇