O școală dintr-o comună din România s-a transformat total după renovare. Imaginile au devenit virale (Galerie foto)

O școală dintr-o comună din România s-a transformat total după renovare. Imaginile au devenit virale (Galerie foto)

Imaginile după renovare din Școala Gimnazială Perieți Ialomița au devenit virale pe internet, stângând mii de reacții și distribuiri și sute de comentarii.

Școala a fost renovată în vacanță, iar profesorii au postat, înainte de începutul noului an, mai multe imagini cu interiorul școlii după renovare.

Scoala-Perieti-hol

„Și calendarul, și vremea, ploaia și castanii, strugurii și frunzele… Toate șoptesc că mai e puțin. Una dintre bucuriile neprețuite din meseria de profesor este aceea că an de an retrăim emoția începutului și a sfârșitului de an școlar. Dacă și voi v-ați pregătit cu forțe noi, cu energie, cu bucurie, cu determinarea de a fi mai buni, atunci și noi ne-am pregătit toată vara să îmbrăcăm haine noi!”, scrie în postarea de pe Facebook.

Scoala-Perieti-trepte
Scoala-Perieti-detaliu-trepte

„Cred cu tărie că locul în care ne petrecem cel mai mult timp din zi trebuie să fie unul cald, vesel, creativ și să contribuie, astfel, la starea noastră de bine. Mulțumesc intregii echipe magice pentru că astăzi pot să vă împărtășesc câteva imagini, rezultat al unui impresionant volum de muncă! Mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere! Ne revedem luni, 5 septembrie, cu porțile larg deschise pentru copii, părinți și bunici!”, scrie prof. Cristina Costea, care are și un P.S. Aș vrea ca la final, elevii mei să știe că mi-a păsat de ei.

Scoala-Perieti-avizier-1

Original, minunat, excelent, o școală ca afară unde copiii vor veni cu drag – sunt reacțiile celor care au văzut imaginile postate.

Scoala-Perieti-bicicleta
Scoala-Perieti-banca-detaliu

Perieți este o comună în județul Ialomița, formată din satele Fundata, Misleanu, Păltinișu, Perieți (reședința) și Stejaru. Comuna se află în partea centrală a județului, pe malul stâng al râului Ialomița, imediat în amonte de orașul Slobozia. Este străbătută de șoseaua națională DN2A care leagă Slobozia de Urziceni. Conform recensământului din 2011, comuna Perieți are 3.586 de locuitori.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇