Elevi băgați cu capul în vasul toaletei, la un liceu din Bacău

Elevi băgați cu capul în vasul toaletei, la un liceu din Bacău

Poliţiştii din Bacău au demarat cercetări şi fac verificări la un liceu din oraş, după ce ce au apărut imagini cu mai mulţi elevi agresaţi de colegi. Victimele au fost băgate cu capul în vasul toaletei.

”La data de 31 ianuarie a.c, poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care sunt surprinse acte de violenţă între elevi în cadrul unei unităţi de învăţământ din municipiul Bacău”, a transmis IPJ Bacău.

Poliţiştii fac verificări la faţa locului în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

ADVERTISING

”Totodată, a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit Ziarul de Bacău, incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic Dumitru Mangeron, iar mai mulţi elevi sunt agresaţi de colegi.

În imaginile care conţin expresii şi cuvinte jignitoare se vede cum unul dintre elevi îşi loveşte colegii şi îi bagă cu capul în vasul toaletei.

Recent, Salvaţi Copiii a tras un semnal de alarmă - numărul cazurilor de bullying din școli a crescut cu aproape o treime.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇