Imagini halucinante la un liceu din Vâlcea cu un profesor care stă întins pe catedră și elevi care fac tumbe lângă el

Imagini halucinante la un liceu din Vâlcea cu un profesor care stă întins pe catedră și elevi care fac tumbe lângă el

Un profesor de fizică de la un colegiu renumit din Râmnicu Vâlcea a fost filmat în timpul orelor stând întins pe catedră. În altă înregistrare, elevii fac tumbe în jurul lui.

Este vorba despre Doru Gherzan, un cadru didactic apreciat în Râmnicu Vâlcea și care se apropie de vârsta de pensionare, scrie Ziarul de Vâlcea.

În prima înregistrare, profesorul stă la catedră, iar elevii strigă în jurul lui și fac tumbe. Din imagini se vede cum dascălul este calm și nu le face elevilor nicio observație.

Ora de fizica la Colegiul Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea

În a doua înregistrare, la altă clasă, profesorul stă întins pe catedră, iar o elevă îl întreabă dacă vrea să îi facă un masaj:

ADVERTISING

Elevă: Domnul, vreți să vă facem un masaj?
Profesor: Voi vreți să mă omorâţi!
Elevă: Nu, nu! Doamne ferește!
Profesor: Te pricepi?
Elevă: Păi da.
Profesor: Și unde vrei să-mi faci?
Elevă: Pe spate. La coloană!

Profesor "obosit" la Colegiul Mircea cel Bătrân din Râmnicu Valcea

Mihaela Andreianu, inspector general al Inspectoratului Școlar Vâlcea, a declarat pentru News.ro că explicaţiile date de profesor au fost acelea că imaginile au fost filmate în pauză şi că s-a întins pe catedră pentru că nu se simţea bine.

După apariţia imaginilor, o comisie de cercetare disciplinară va analiza cazul profesorului.

ADVERTISING

„Noi ne-am autosesizat în urma apariţiei înregistrărilor, am emis un ordin de serviciu, am desemnat o echipă formată din inspectori care s-a deplasat la unitatea de învăţământ să verifice aspectele. S-a propus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară a cadrului didactic.

Se pare că înregistrările ar fi fost făcute în pauză, sau cel puţin este explicaţia pe care noi o avem la această dată, şi că s-a întins pentru că îi era rău. În acelaşi timp, pot să vă spun că la unitatea respectivă există cabinet medical, pentru o situaţie de genul acesta putea să apeleze la îngrijire specializată sau îngrijire de urgenţă. Vom verifica cu atenţie dacă era justificat sau nu comportamentul cadrului didactic.

ADVERTISING

Cel puţin aşa cum constatăm la prima vedere, nu este justificat un astfel de comportament în sala de clasă, mă refer la ambele înregistrări, fie că erau în pauză şi cu atât mai mult dacă ar fi fost în timpul orelor de curs”, a subliniat inspectorul şcolar general al judeţului Vâlcea. 

Potrivit Mihaelei Andreianu, cele două filme au fost înregistrate în clase separate, unul fiind realizat la o clasă a lX-a, iar celălalt la o clasă a X-a. În ambele înregistrări apare acelaşi profesor care predă fizica şi este suplinitor. El lucrează în acest sistem de aproximativ zece ani. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇