De Hanuca și Crăciun fii generos pentru educația de viitor!

De Hanuca și Crăciun fii generos pentru educația de viitor!

De ce Complexul Educațional Laude-Reut?

Complexul Educațional Laude-Reut, sprijinit de Fundațiile Reut (fostă Fundația Ronald S. Lauder România) și Fundația Magna cum Laude-Reut, a fost înființat în urmă cu aproape un sfert de secol cu o misiune declarată în educația de excelență pentru viitor, pregătind actualmente 500 de elevi, de la ciclul preșcolar la cel liceal.

11 promoții de liceeni au absolvit cu 100% rată de promovare și numeroase note și medii de 10, majoritatea fiind elevi de la 3 la 19 ani în cadrul acestei unități de învățământ, ajungând la ora actuală cetățeni responsabili ai lumii, în domenii de mare impact pentru viitorul nostru comun, precum diplomație, business și antreprenoriat, media și comunicare, public speaking și debate, IT și robotică, pe care le studiază de pe băncile școlii, prin programe special create și oferite de profesori dedicați. 

ADVERTISING

Mai mult decât atât, în acest mediu multicultural și deschis lumii de mâine, elevi ai comunității locale bucureștene pot accede la burse de studiu pentru perioada liceului, acordate pe criterii de corectitudine și fermitate, în urma concursului anual O șansă pentru viitorul tău, organizat în parteneriat cu Primăria sectorului 3.

Astfel, elevii aflați în ultimul an de gimnaziu la orice școală bucureșteană, dornici a studia la cel mai înalt nivel, își pot depune candidatura pentru a deveni viitori absolvenți Laude-Reut, cărora le dăruim aripi pentru a cuceri lumea, alăturându-se astfel celor aproximativ 1000 de absolvenți de până acum.

Absolvenții Laude-Reut nu uită să revină acasă, în rândul celor dintre care au plecat: marea familie Laude-Reut, formată din profesorii care îi privesc cu mândrie, colegii mai tineri pe care îi îndrumă în calitate de modele și mentori, părinții și conducerea Complexului care îi primesc mereu cu bucurie și entuziasm, dornici a afla noutăți despre dimensiunea succesului lor.

ADVERTISING

Cu ajutorul absolvenților Laude-Reut, echipa de profesori a devenit mai bogată, iar actualii elevi mai curioși și mai motivați a-și desăvârși formarea proprie.

Ca într-o adevărată familie, dăruim și primim, ne sprijinim la greu și ne apreciem reușitele, depunând toate eforturile pentru educația generațiilor de mâine, construind mai departe fenomenul educațional Laude-Reut, ce a devenit un punct de referință în educația românească, pe curriculumul național.

A dărui și a primi – iată spiritul familiei Laude-Reut!

Tomer Mozafi este unul dintre absolvenții Laude-Reut de succes, din promoția 2016, fiindu-ne elev de la vârsta de 3 ani, urmând apoi studii universitare de business management și marketing în Marea Britanie.

Tomer este dovada vie că liceul Laude-Reut este opțiunea ideală pentru cei care visează la o carieră la nivel de leadership în business, IT, media, comunicare, diplomație sau medicină.

ADVERTISING

Tânărul nostru absolvent conduce astăzi o companie de IT specializată în inteligență artificială și securitate cibernetică, pe care a fondat-o în timpul facultății – Prodicode.

În calitate de manager Prodicode, Tomer a reconstruit site-ul și identitatea vizuală Laude-Reut, alături de colegul său Alexandru Condulescu, oferind o nouă imagine bine definită în virtutea tradiției, precum și capacitate mai structurată de interacțiune online a tuturor doritorilor cu instituția noastră – www.laude-reut.ro 

Am lucrat la acest proiect cu mare drag și lucrăm în continuare cot la cot cu echipa Laude-Reut pentru a face posibilă educația de excelență în mediul online. Construirea noii platforme și a identității vizuale Laude-Reut nu înseamnă reîmprospătare, ci mai degrabă o elevare a brandului la o reprezentare cât mai consistentă și clară a pricipiilor care îl fondează.

Fiind absolventul grădiniței, școlii și liceului Laude-Reut, mereu am resimțit atmosfera de familie, unitate și atenția pentru materiile interdisciplinare cu accent pe dezvoltarea personală și profesională totodată. Această colabore mi-a dat șansa să amplific și să reprezint din plin princiipile Laude-Reut în mediul digital dar și fizic, cu un logo fresh și un website care aduce noi posibilități vizitatorilor: 

  • Acum e posibilă înscrierea online, variantă care devine din ce în ce mai folosită. 
  • Părinții, elevii și profesorii au acces la portaluri dintr-un singur loc. 
  • Articolele elevilor și reușitele acestora primesc mai multă expunere cu noua secțiune de blog.
  • Donații online - Persoane fizice și juridice au posibilitatea de a dona online pentru proiectele Complexului Educațional Laude-Reut.

Fiecare proiect vine cu provocările lui, iar în cazul acesta, a fost crucial să implementăm soluțiile în timp util pentru a asigura prezența și resursele online la începutul acestui an școlar. Ne bucuram de rezultate, iar acum, spiritul familiei Laude-Reut se simte chiar și la distanță. (Tomer Mozafi, absolvent Laude-Reut și manager Prodicode) 

Alătură-te familiei Laude-Reut: DONEAZĂ!

Și pentru că sărbătorile sunt întotdeauna despre familie și prietenie, vă invităm în familia Laude-Reut, pe care am încercat să v-o facem cunoscută în cele de mai sus.

Vă așteptăm să ne colindați site-ul www.laude-reut.ro și sperăm ca anul care vine să fie unul mai bun, în care să ne cunoaștem și să ne revedem, cu sănătate. 

Între timp, Complexul Educațional construiește 10 clase modulare pentru a putea aplica distanțarea fizică între elevi impusă de pandemia COVID-19, cu termen de finalizare foarte strâns, în maximum 3 luni.

Vă suntem recunoscători pentru generozitatea cu care susțineți acest proiect, în beneficiul elevilor, donând:

Mulțumim mult tuturor prietenilor vechi și noi pentru susținerea acordată educației Laude-Reut!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇