Eurolife FFH, asigurări pe înțelesul tău

Eurolife FFH, asigurări pe înțelesul tău

La Eurolife FFH am conceput asigurările în așa fel încât să fie pe înțelesul tău. Într-o lume în care riscurile și nevoile sunt mereu în schimbare, ne propunem să aducem claritate și accesibilitate în domeniul asigurărilor. Indiferent dacă este vorba despre protejarea sănătății tale și a familiei tale sau a bunurilor tale prețioase, suntem aici pentru a-ți oferi soluții personalizate și fiabile.  

În acest articol, vom explora mai îndeaproape gama noastră de produse și servicii, precum și modul în care ne angajăm să fim partenerii tăi de încredere în asigurarea unui viitor sigur și protejat.  

ADVERTISING

Asigurări de locuință potrivite pentru nevoi diverse 

Cu o asigurare de locuinta de la Eurolife FFH - „Locul tău. Casa ta”, stai fără griji în cazul în care apar evenimente neplăcute. Aceasta acoperă cheltuielile în cazul daunelor cauzate de cutremure, inundații naturale sau alunecări de teren, dar și de inundații provocate de vecini, intruziuni, incendii sau furturi prin efracție.  

Eurolife FFH își asumă angajamentul de a interveni rapid, în maximum 4 ore, prin serviciul de asistență tehnică de urgență în cazul avarierii instalațiilor de apă, canalizare, încălzire sau electrice interioare, oferindu-ți astfel confortul unei case protejate în orice situație neprevăzută. 

ADVERTISING

În plus, cu asigurarea noastră pentru locuință, ai opțiunea de a-ți proteja toate bunurile de valoare la care ții, precum mobilierul, electrocasnicele, laptopul, tableta sau alte echipamente electronice, hainele sau încălțămintea. 

Asigurări de călătorie care-ți trimit grijile în vacanță 

Când te pregătești să pleci în vacanță, Eurolife FFH îți dă curaj și te susține să explorezi lumea cu asigurari calatorie care să se potrivească perfect cu dorințele tale. Ai la dispoziție 3 pachete de asigurări de călătorie, toate disponibile în întregime online: „Relaxat”, „Echilibrat” și „Zen”. Pachetul „Relaxat” acoperă cheltuielile medicale de urgență, asigurându-ți liniștea necesară pentru o călătorie fără stres. Pentru o protecție completă, pachetul „Echilibrat” are în plus asigurarea bagajelor pentru călătoriile cu avionul și asistența rutieră pentru călătoriile cu mașina. Iar pachetul „Zen” este cel mai amplu, incluzând și asigurarea storno, care îți permite să recuperezi suma pentru vacanță în cazul anulării din motive medicale sau familiale. 

ADVERTISING

Orice pachet de asigurare de călătorie de la Eurolife FFH include consultații online sau telefonice disponibile non-stop cu medici din România la 21 de specialități medicale, pentru atunci când ai nevoie de un consult medical, care nu reprezintă o urgență medicală.  

Asigurări de viață care te învață să ai grijă de tine zi de zi 

Când te gândești la o asigurare de viata, poate o ai în minte ca pe o plasă de siguranță. Eurolife FFH, îți oferă „Karma Bună”, care pentru situațiile neprevăzute, îți acoperă până la 18.000 lei în caz de spitalizare, până la 15.000 lei pentru operații și până la 150.000 lei în caz de invaliditate survenită în urma unui accident.  

Mai mult, Karma Bună este prima asigurare de viață și accident care include și un pachet unic de telemedicină (disponibil 24/7, fără costuri suplimentare) și wellness.  

La Eurolife FFH credem că fiecare persoană merită să aibă acces la asigurări personalizate și ușor de înțeles, pentru ca tu să te poți bucura de orice moment al vieții tale.