Top 5 ținute rafinate pentru munca la birou care te pot scoate din anonimat - Ție ce ți se potrivește mai bine?

Top 5 ținute rafinate pentru munca la birou care te pot scoate din anonimat - Ție ce ți se potrivește mai bine?

Majoritatea activităților de birou cer o vestimentație deosebită sau, mai bine zis, un dress code potrivit. Sunt companii unde regulamentul intern menționează conduita vestimentară pentru angajați, nu doar pentru o imagine bună, ci și pentru respectul față de propria persoană. 

Dacă și tu te afli în această situație și vrei un pic de inspirație pentru următoarele ținute la locul de muncă, poți citi acest articol și descoperi câteva recomandări interesante.

Ce vestimentație poți adopta pentru munca la birou, fără a fi o corvoadă pentru tine

  1. Deux-piece, mereu la modă
ADVERTISING

Compleurile feminine sunt elegante și extrem de rafinate. Sunt ideale pentru activitățile de birou și pot fi purtate în fiecare zi, dacă se realizează o accesorizare corectă. Nu trebuie să te oprești doar la perechea de pantaloni, asortată cu sacoul, ci te poți gândi și la alegerea fustelor de lungime medie. În plus, dacă temperaturile sunt joase, poți completa ținuta cu un palton de damă, așa cum sunt cele de pe Atmospherefashion.ro, în diverse modele și potrivite pentru acest tip de job.

  1. Rochia elegantă, întotdeauna o alegere potrivită
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O femeie cu adevărat rafinată va radia într-o rochie deosebită. Acest articol vestimentar este o opțiune ideală pentru doamnele sau domnișoarele care prestează munca la birou. 

Asortate cu pantofi sau cizme cu toc, rochiile vor evidenția silueta și feminitatea, într-un mod elegant. Mai mult, o rochie se poate purta indiferent de sezon, atât timp cât este accesorizata corect, în funcție de temperatura de afară.

  1. Pantalonii evazați, în tendințe

Alegerea vestimentației pentru munca de birou nu ar trebui să îți dea bătăi de cap. Sunt multe opțiuni de care te poți bucura, dacă îți folosești imaginația. De exemplu, o pereche de pantaloni eleganți și evazați se poate purta cu o cămașă albă, cambrată. 

ADVERTISING

Un sacou în aceeași linie cu bluza aleasă poate completa o ținută office elegantă și la modă. Trebuie să ai în vedere că acest tip de pantaloni merge la fix cu încălțămintea cu toc pentru că evidențiază feminitatea.

  1. Maletele, elegante și la modă

Dacă te-ai plictisit de aceleași ținute de birou, poți opta pentru o vestimentație care să cuprindă bluzele tip maletă. Accesorizarea nu este atât de dificilă pe cât pare pentru că acestea pot fi asortate fie cu pantaloni cu croiala dreaptă și o pereche de pantofi stiletto, fie cu fuste din piele tip creion pentru accentuarea unei siluete deosebite.

 Important este să ții cont de lungimea fustei, pentru a se încadra în standardele impuse pentru munca de birou.

  1. Topurile din mătase, pentru rafinament și feminitate

O altă propunere pentru completarea unei ținute office este bluza din mătase. Un asemenea material este destul de pretențios, însă alegerea este deosebită. Se poate purta cu fustă sau pantaloni, plus o curea lată și o pereche de botine elegante, dacă vrei o doză de rafinament la locul de muncă. 

Poți încerca de asemenea bluzele din mătase cu imprimeuri minimaliste sau florale pentru că sunt în continuare în tendințe și potrivite pentru activitățile de birou. 

Așadar, acestea sunt 5 recomandări de vestimentații elegante pentru munca la birou de care poți să ții cont atunci când inspirația nu este de partea ta. Important este să ai în vedere o accesorizare corectă și să echilibrezi balanța între nuanțe și materiale pentru a respecta tendințele modei.