Nicușor Dan a semnat pentru Guns’n Roses și Depeche Mode pe Arena Națională. La final, organizatorii trebuie să înlocuiască parțial gazonul

Nicușor Dan a semnat pentru Guns’n Roses și Depeche Mode pe Arena Națională. La final, organizatorii trebuie să înlocuiască parțial gazonul

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a semnat contractele pentru organizarea concertelor trupelor Guns’n Roses şi Depeche Mode pe Arena Naţională.

La finalul celor două evenimente ce vor avea loc în luna iulie, organizatorii trebuie să înlocuiască 40% din suprafaţa gazonului.

Nicuşor Dan anunţă, marţi, că a semnat contractul cu firma Emagic Live.

”Evenimentele de asemenea anvergură, pe lângă bucuria fanilor, aduc şi o mai mare vizibilitate oraşului. Termenii în care am încheiat contractul sunt rezultatul unui efort administrativ şi al unor negocieri de câteva luni, pentru că ne-am dorit mult ca acest acord să fie echitabil pentru părţi”, a scris, pe Facebook, Nicuşor Dan.

ADVERTISING

Acesta susţine că, în administraţiile trecute, ”municipalitatea a încheiat contracte păguboase în urma cărora PMB a ieşit în pierdere”.

”Am mai stabilit prin contract ca, după concert, Emagic Live să înlocuiască 40% din suprafaţa gazonului. Totodată, contractul stipulează că Primăria Capitalei va asigura funcţionarea optimă a utilităţilor şi facilităţilor, pe toată perioada contractuală (23-28 iulie 2023)”, a mai transmis primarul general.

Concertul Guns’n Roses va avea loc în 16 iulie, iar cel al trupei Depeche Mode în 26 iulie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode şi primul după mai bine de cinci ani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇