Îți place să călătorești, dar îți vine greu să alegi următoarea destinație? Top 7 țări pe care trebuie să le vizitezi

Îți place să călătorești, dar îți vine greu să alegi următoarea destinație? Top 7 țări pe care trebuie să le vizitezi

Pentru toate persoanele care sunt în căutare de noi aventuri, cât și pentru cei care vor să mai bifeze câteva locații pe lista lor de călătorii, acest articol este pentru voi. Dacă plănuiești ca în viitorul apropiat să pleci într-o excursie spontană sau plănuită… te-ar putea interesa următoarele țări și atracțiile lor turistice, fiecare de o specialitate aparte.

Top 7 destinații pe care nu trebuie să le ratezi

  1. Cambodgia

Pentru cei pasionați de cultura budistă și tot ceea ce presupune aceasta, aici este locul perfect pentru a vizita palatele și templele specifice. Astfel, Cambodgia este una dintre cele mai importante țări, din punct de vedere al turismului, din Asia de Sud.

ADVERTISING
  1. Peru

Dacă ești interesat de partea istorică, în Peru poți vizita diverse cartiere istorice, dar și atracții impresionante oferite de natură. Printre acestea se enumeră faimosul Machu Picchu, Canionul Colca, dar și Insulele Ballestas, respectiv Pacaya Samiria.

  1. Franța

Ești în căutarea unor plecări din România în Franța prin intermediul unui autocar modern care să fie mai avantajos portofelului tău? În cazul acesta, poți apela la firma Tabita Tour pentru a beneficia de o călătorie plăcută spre una dintre țările din topul destinațiilor preferate de îndrăgostiți. În plus, este un loc excelent pentru a degusta diferite tipuri de brânzeturi și vinuri specifice.

ADVERTISING
  1. Italia

Această destinație este dedicată, în special, iubitorilor de pizza și de paste. Locul unde aceste feluri de mâncare sunt la ele acasă, atrage anual mulți turiști nerăbdători să guste din bucătăria italienească. De asemenea, nu trebuie să ratați Colosseumul, Turnul Înclinat din Pisa și diversele opere de artă ale artiștilor Michelangelo, Botticelli și Da Vinci.

  1. Statele Unite ale Americii

Dacă ești în căutarea unei excursii mai dinamice, te-ar putea interesa această locație, unde predomină magia Hollywood-ului. Pe de altă parte, nu poți rata vestitul Time Square și desigur, nici Universal Orlando Resort, un parc de distracții pe gustul celor care îndrăgesc senzațiile tari.

ADVERTISING
  1. Spania

Spania este des aleasă drept o destinație potrivită atât pentru excursii relaxante, cât și pentru cele pline de adrenalină. Farmecul arhitecturii catalane, cât și plajele cu peisaje mirifice pot aduce o vacanță liniștită, dacă asta este ceea ce cauți. Însă, dacă ești mai curajos din fire, parcul de distracții PortAventura Park nu trebuie să lipsească de pe lista ta, întrucât este prezent cel mai mare roller coaster din Europa.

  1. Grecia

Majoritatea persoanelor aleg să viziteze Grecia pentru frumusețea apelor limpezi de culoare albastru-verzui, pentru insule și pentru plaje. În plus, pe lângă peisajele superbe oferite de această țară, trebuie să încerci și dulciurile specifice grecești preparate cu ingredientele proprii. De asemenea, vremea este favorabilă în orice sezon.

Acestea fiind spuse, pregătește-ți bagajul, alege modalitatea de a călători, stabilește perioada și decide locația pentru o excursie/vacanță reușită. Pentru orice țară ai opta, este o alegere bună care vine însoțită cu atracțiile și beneficiile ei. Așadar, care este următoarea ta destinație pe care o bifezi din listă?