Idei de ţinute casual de toamnă pentru bărbaţi

Idei de ţinute casual de toamnă pentru bărbaţi

Stilul vestimentar masculin este un subiect mai puţin abordat spre deosebire de cel feminin, însă există şi aici tendinţe şi idei de inspiraţie pentru bărbaţii ce vor să fie în trend cu ţinutele pe care le poartă. Stilul casual este printre cele mai populate opţiuni tocmai pentru că arată bine într-o mulţime de situaţii şi este destul de comod. 

Vezi aici câteva idei de piese vestimentare pe care să le integrezi ţinute casual numai bune pentru toamna asta:

O pereche încălţăminte maro 

Culorile pământii merg de minune toamna, aşa că ar fi cazul să renunţi la veşnicele nonculori alb şi negru şi să introduci noi elemente în garderoba ta. O pereche de încălţăminte maro merge de minune într-o mulţime de combinaţii: cu o jachetă de piele în aceeași nuanţă dacă vrei ceva asortat, cu un pulover şi nişte pantaloni albastru marin pentru un contrast frumos sau cu o ţinută monocromă. Dacă eşti în căutat de adidaşi de bărbaţi, Kalapod.net poate fi o opţiune foarte bună, tocmai pentru că au multe modele interesante potrivite pentru sezonul în curs şi nu numai. 

ADVERTISING

O jachetă în stil aviator

O astfel de jachetă aduce un suflu nou şi fresh ţinutelor tale. Merge de minune în ţinutele de zi cu zi, casual, fiind foarte versatilă. Jacheta în stil aviator te va face să arăţi în tendinţe şi extrem de actuală, poate fi considerată de altfel o piesă basic. E genul de articol ce nu se demodează şi arată bine peste ani şi ani, astfel că merită să investeşti într-o variantă ceva mai scumpă, realizată dintr-un material de calitate, pe care să o poţi ţine în garderobă cât mai mult timp. 

ADVERTISING

O cămaşă în carouri

O altă piesă ce poate fi integrată cu uşurinţă în multe ţinute casual de toamnă este cămaşa în carouri. Mai ales dacă alegi şi nişte nuanţe cărămizii, o astfel de piesă merge de minune cu paleta cromatică de toamnă şi poate fi purtată în diverse combinaţii interesante. Poţi să o porţi cu nişte pantaloni de blugi şi pantofi sport pentru un look relaxat sau poţi să o porţi cu o pereche de pantaloni din stofă şi o curea de piele pentru varianta ceva mai elegantă. Orice variantă ai alege merge perfect cu sezonul în curs. 

ADVERTISING

Un pulover muştar

Pentru o pată de culoare în garderobă un pulover într-o nuanţă de galben muştar poate funcţiona foarte bine. Acesta poate fi purtat singur sau în combinaţie cu o cămaşă simplă pentru un plus de confort termic în zilele ceva mai răcoroase. Un model dintr-un materiale de calitate, cum ar fi lâna sau mohairul va rezista de minune şi în sezonul de iarnă şi va fi genul de piesă ce va putea rămâne în garderobă pentru foarte mult, fiind mereu actual sezon după sezon. 

Aşadar, acestea au fost sugestiile de ţinute casual pentru bărbaţi potrivite pentru sezonul de toamnă. Materialele de calitate şi croiurile simple vor merge în foarte multe combinaţii şi vor putea rămâne pentru mult timp în garderobă, fiind nişte piese basic.