Festivalul Neversea nu va avea loc în luna iulie

Festivalul Neversea nu va avea loc în luna iulie

Festivalul Neversea nu va avea loc în acest an la data stabilită, adică în luna iulie, au anunţat organizatorii.

Decizia a fost luată pentru că normele sanitare în vigoare ar fi permis un număr redus de participanţi.

Organizatorii festivalului au precizat, însă, că evenimentul va fi reprogramat tot în acest an, dar momentan nu se știe data exactă.

”Cu mare tristețe, suntem nevoiți să acceptăm realitatea faptului că, deși există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, nu ne putem întâlni la data stabilită, pentru că, din păcate, normele actuale nu ne permit acest lucru.

ADVERTISING

Nu renunțăm la dorința de a realiza o nouă ediție, însă avem nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate, după cum au promis, măcar începând cu 1 August. Astfel, menținem o legătură permanentă cu autoritățile pentru a face tot ce este posibil înspre revederea noastră în acest an”, au precizat organizatorii Neversea într-un comunicat.

Potrivit acestora, biletele şi abonamentele care au fost cumpărate rămân valabile pentru noua dată a festivalului.

”Intrarea ta pe insula Visurilor rămâne automat valabilă pentru data reprogramată. Vom reveni ulterior cu informații actualizate atât despre noua dată, cât și despre bilete, abonamente și opțiunile de refund”, se mai arată în comunicat.

EN:In the last 5 years, we have built together with you the Neversea story on the Island of Dreams. We are hundreds of...

Publicată de Neversea pe Miercuri, 19 mai 2021

Tot în această săptămână am aflat că Electric Castle se amână pentru 2022, dar organizatorii vor să ofere publicului ceva și anul acesta.

ADVERTISING

La începutul lunii mai, premierul Florin Cîțu a declarat că Neversea și Untold vor avea loc în jurul datei de 1 august.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇