Electric Castle se amână pentru 2022, dar organizatorii vor să ofere publicului ceva și anul acesta

Electric Castle se amână pentru 2022, dar organizatorii vor să ofere publicului ceva și anul acesta

Din cauza măsurilor anunțate de autorități privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din această vară, organizatorii Electric Castle (EC) au anunțat că vor amâna pentru 2022 ediția a 8-a a festivalului.

Astfel, trupele twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, stabilite pentru 13 – 17 iulie 2022.

Totuși, organizatorii spun că încearcă să convingă autoritățile să clarifice măsurile anunțate, astfel ca experiența Electric Castle să existe, chiar și într-o formă diferită, în 2021.

ADVERTISING

Conform hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr 29/14.05.2021, evenimentele din luna iulie vor fi limitate la 2.500 de spectatori. În plus, hotărârea conține alte limitări care, pentru a fi aplicate, necesită clarificări ce vor solicita alte noi runde de discuții, probabil în următoarele săptămâni, spun organizatorii într-un comunicat remis SpotMedia.ro.

"Decizia vine într-un moment în care organizatorii se aflau, oricum, sub presiunea timpului foarte scurt rămas, graficul normal de implementare a festivalului fiind, deja, cu mult depășit. În plus, parte dintre artiștii care ar fi trebuit să se afle pe afiș și-au reprogramat sau anulat turneele europene.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Toate aceste date analizate în detaliu au condus înspre singura alternativă viabilă și corectă pentru public: evitarea organizării unei ediții de compromis și stabilirea unor noi date, 13 – 17 iulie 2022. Cu un suport nelimitat și o înțelegere perfectă a situației, toate marile trupe anunțate - twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones – au reconfirmat imediat prezența lor pe domeniul Banffy, pentru anul viitor", se arată în comunicat.

Toate biletele achiziționate pentru ediția a 8-a rămân valabile pentru noile date din 2022, iar detaliile vor fi comunicate în următoarele zile.

ADVERTISING

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇