Neversea și Untold vor avea loc în jurul datei de 1 august

Neversea și Untold vor avea loc în jurul datei de 1 august

Neversea și Untold nu pot avea loc în prima etapă de relaxare, cea de la 1 iunie, ci abia în a doua, a declarat, joi, premierul Florin Cîțu, aflat la Constanţa.

„Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că pot avea loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie.

Ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a spus Cîțu, întrebat dacă anul acesta vor avea loc festivalurile Untold și Neversea.

ADVERTISING

În ceea ce privește organizarea evenimentelor private pe litoral, premierul a declarat că o decizie în acest sens va fi luată vineri.

„Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial, va fi discutată mâine. Am anunțat-o și astăzi, aici, pe litoral, pentru evenimentele private.

Vedem după discuțiile cu INPS și Ministerul Sănătății cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun”, a precizat Florin Cîțu, joi, într-o conferință de presă pe litoral după discuții cu cei din domeniul HORECA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Miercuri, premierul afirmase că a propus Comitetului interministerial ca evenimentele private să poată fi organizate doar cu persoanele vaccinate anti-COVID-19.

Acestea ar urma să aibă loc de la 1 iunie, potrivit premierului, pentru ca românii să aibă timp să se vaccineze în număr cât mai mare în luna mai.

Guvernul vrea să dezvolte şi o aplicație prin care cei care merg la restaurant și hotel să fie verificați dacă s-au vaccinat

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇