Concertul PASSENGER de la București se reprogramează pe 9 aprilie 2023

Concertul PASSENGER de la București se reprogramează pe 9 aprilie 2023

Concertul PASSENGER, ce urma să aibă loc pe 1 iulie la Arenele Romane din București, a fost reprogramat pentru 9 aprilie 2023. Concertul vă avea loc în continuare la Arenele Romane, în cort încălzit. Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea.

Sunt devastat sa anuntam ca nu vom mai canta in Romania in aceasta vara. Eram tare nerabdator sa vin si sa cant in fata voastra, si sunt foarte recunoscator tuturor celor care au cumparat bilete […] am lucrat impreuna cu organizatorii si locatia pentru a gasi o data pentru concertul din Bucuresti si am gasit, in sfarsit, o data care functioneaza. Concertul va avea acum loc pe 9 aprilie, anul urmator, in aceeasi locatie (Arenele Romane), in cort incalzit […] bineinteles ca mi-ar placea sa va pastrati biletele daca puteti! Daca nu, si noua data nu este potrivita pentru voi, biletele pot fi rambursate.  Va promit ca atunci cand, in sfarsit, va veni ziua concertului, va fi unul foarte special!!!” – a declarat Mike Rosenberg (Passenger).

ADVERTISING

Mutarea concertului de la Bucuresti a venit odata cu vestea amanarii/ anularii a altor doua concerte din turneul Passenger, ce urmau sa aiba loc in prima saptamana a lunii iulie, pe fondul unor motive de logistica a turneului, independente de organizatorii evenimentului de la Bucuresti.

Biletele achizitionate raman valabile si pot fi folosite pentru acces in noua data reprogramata.

Persoanele care si-au achizitionat bilete pentru concertul Passenger programat initial sa aiba loc pe 1 iulie 2022 la Bucuresti si care nu pot participa in noua data reprogramata, respectiv, 9 aprilie 2023, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor in termen de 14 zile de la data prezentului anunt, respectiv, pana la 12 iulie 2022, inclusiv. În acest sens, clienți care doresc rambursarea contravalorii biletelor, sunt rugați să trimiță solicitarea lor la iaBilet, prin intermediul formularului de retur, aici: www.iabilet.ro/retur

ADVERTISING

Biletele pentru concertul Passenger pot fi în continuare achiziționate de la tickets.emagic.ro, passenger.emagic.ro/ și de pe iaBilet, precum și din rețeaua magazinelor partenere iaBilet, la următoarele categorii:

  • Golden Standing (loc în picioare, în fața scenei) – 200 lei (include comisioane);
  • General Acces (loc în picioare, în spatele zonei Golden Standing) – 125 lei (include comisioane).

PASSENGER

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele sau de scenă – PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având acum peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

ADVERTISING

După lansarea celui mai recent album – “Songs For The Drunk And Broken Hearted”, PASSENGER își continuă turneul mondial cu trupa live, în care vă interpreta piesele de pe ultimul album, dar și piese devenite deja clasice.