Cel mai nou trend pe piața imobiliară - ansamblul rezidențial cu parc propriu

eliteresidencemagurele4_parcdecartier

Cumpărătorii încep să caute ansamblurile rezidențiale care le oferă facilități cât mai variate, iar parcul de lângă locuință, în care oamenii să se relaxeze, să facă sport sau să iasă la o simplă plimbare, devine un diferențiator important.

Un astfel de ansamblu rezidențial, care are propriul parc, este Elite Residence Măgurele 4 din sudul Bucureștiului. Acesta este un proiect lansat de curând ce numără 150 de loturi pe care se construiesc case individuale, duplexuri și case înșiruite, toate în jurul unui parc de 12.000 mp.

ADVERTISING

Parcul din mijlocul ansamblului Elite Residence Măgurele 4 are un proiect de amenajare peisagistică cu iaz, zone de sport și relaxare, pistă de biciclete și locuri de joacă pentru copii. Are un design modern și funcțiuni pentru toate categoriile de locuitori ai ansamblului imobiliar - de la copii mici ce vor să se dea pe trotinetă până la seniori ce vor să citească în liniște la umbra copacilor.

„Ne-am dorit să construim un cartier în care să-ți fie drag să locuiești și în care să ai locuri unde să te întâlnești cu prietenii pe care ți-i faci în comunitate - fie că ieși la plimbare cu alte mămici, fie că îți scoți copiii la joacă, mai ales că am văzut prin multe ansambluri noi locuitori care se strâng în parcări sau pe la colț de stradă, pentru că nu s-au amenajat spații verzi bine gândite, de care oamenii să se poată bucura”, spune unul dintre reprezentanții Elite Residence Măgurele 4.

ADVERTISING

Deși Elite Residence Măgurele 4 nu este singurul ansamblu rezidențial cu un spațiu verde al său dintre proiectele prezente recent la Salonul Imobiliar București, este printre puținele care au un parc cu un concept peisagistic coerent și suficient spațiu pentru a fi un adevărat parc de cartier, ceea ce a contribuit la semnarea primelor contracte încă de dinainte de startul lucrărilor.


ADVERTISING