Ce cadou să îi oferi tatălui tău de Crăciun

Ce cadou să îi oferi tatălui tău de Crăciun

Nu mult ne mai desparte de perioada Crăciunului, astfel că goana după cadouri este în plină desfășurare. Să oferi un dar în ziua de astăzi poate fi o treabă extrem de dificilă, având în vedere numărul mare de opțiuni și prețuri. Dacă în cazul doamnelor și domnișoarelor alegerea darul trebuie să îi ofere un motiv de bucurie, în cazul domnilor lucrurile sunt puțin mai complicate.

La fel este și cazul tatălui. Fiind o persoană specială, cadoul pentru acesta în prag de Sărbători trebuie să fie cu adevărat spectaculos, ca să îi demonstreze cât de mult înseamnă pentru tine, că îl apreciezi și îl iubești.

ADVERTISING

Crăciunul este una dintre acele zile speciale și cum timpul curge în defavoarea ta, trebuie să optezi pentru un cadou care să îmbine utilitatea și plăcerea. Poți să îl întrebi chiar ce își dorește, dar suntem siguri că vor spune că au nevoie doar de sănătate. Dacă întreaga viață a călătorit în întreaga lume și a consumat doar băuturi fine, o bună opțiune este să îi oferi o sticlă cu o licoare încărcată cu istorie, pe care o găsești în toate magazinele de profil, care vând bauturi alcoolice originale

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totuși, ar fi bine să ții cont și de vârstă, mai ales atunci când ai în plan să îi achiziționezi un ceas sau un articol vestimentar. În cazul în care este trecut de 60 de ani, ideal ar fi să alegi lucruri simple, care vor fi mult mai apreciate decât cele complexe. 

Revenind la utilitate, ia în calcul achiziția de cadouri care să fie folosite în viața de zi cu zi. Aici poți opta pentru un portofel din piele fină, prevăzut cu multe buzunare, în interiorul căruia poți grava un mesaj personalizat. 

ADVERTISING

Dacă tatăl tău este un aventurier înnăscut, preferă plimbările în natură, indiferent de anotimp, iar iarna este sezonul în care se simte cel mai bine să meargă la munte în căutarea relaxării, îi poți oferi o pereche de încălțăminte din piele sau neopren, care să îl ajute în călătorii. Ideal ar fi să optezi pentru modelele mai scumpe, care au ranforsare în talpă și în zona gleznei, pentru a evita micile accidente.

La fel de potrivită este și varianta unui set format din curea și portofel sau chiar un rucsac, mai ales dacă este pasionat de expediții montane. Iar dacă abia așteaptă luna ianuarie pentru o vacanță binemeritată într-o țară exotică, o altă idee de cadou util poate fi o geantă de voiaj. 

Dacă deja celebrează sărbătorile de iarnă, precum și ieșirea la pensie, cum mai bine decât o petrecere cu mare fast, alături de prieteni, familie și foști colegi de serviciu, în compania unei mese îmbelșugate, dar și a unei licori de calitate, cum este Vodka Beluga? Pentru el va fi o ocazie cu adevărat specială, în care va rememora amintiri unice cu oamenii alături de care a lucrat o viață. 

Pensionarea reprezintă începerea unei noi etape în viața unui bărbat, în care se poate bucura mai mult de lucrurile care îi plac și de hobby-uri, de plimbări și vacanțe. Și pentru că la această vârstă oamenii dau dovadă de maturitate și înțelepciune, te poți orienta spre daruri cu adevărat unice.