Alina Sorescu și Picii lu' Soreasca - spectacol sold out la Sala Palatului

Alina Sorescu și Picii lu' Soreasca - spectacol sold out la Sala Palatului

„Copilăria este cel mai frumos paradis” a arătat Alina Sorescu alături de Picii lu’ Soreasca, sâmbătă seara, cu ocazia celui mai recent spectacol-concert susținut, cu casa închisă, pe scena Sălii Palatului. Coborâtă parcă din lumea basmelor, Alina Sorescu a orchestrat un show feeric, denumit sugestiv “Suflet de copil” în care micuții pe care îi inițiază în tainele muzicii și dansului și-au arătat „stofa” de viitoare vedete. 

Plină până la refuz, cu spectatori de la 4 la 80 de ani, Sala Palatului a fost scăldată în lumini pastelate, învăluită în magia muzicii și prinsă de febra dansului timp de aproape 2 ore. Picii lu’ Soreasca au strălucit în decorul de poveste, au cântat cu tot sufletul și s-au întrecut în momente coregrafice perfect coordonate, alături de Zâna lor bună, Alina Sorescu, iar munca lor a fost răsplătită cu aplauze generoase, dar și cu cadouri oferite de Roovi.

ADVERTISING

Cei prezenți au plutit, de la mic la mare, pe aripile copilăriei, iar Sala Palatului s-a transformat într-un veritabil ring de dans. Micii spectatori au întâmpinat fiecare moment cu urale și au acompaniat-o pe Alina și pe Picii ei cu glasuri cristaline. 

Cu mare entuziasm au fost salutați de public și invitații speciali: Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi. 

La capitolul dans, publicul a fost cucerit de momentele spectaculoase oferite de Alexandra Ionel, campioană mondială la Acro Dance, de trupa  Piticu Dance Studio și de o pereche de tineri balerini, foarte gratioși, de la Dance Planet, pregătiți de Oana Ioniță.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un moment cu totul special i-a revenit lui Darius Mabda, câstigătorul Românii au Talent 2022, care a impresionat ca de fiecare dată, cu versatilitatea mișcărilor. 

Seara s-a încheiat în aplauze furtunoase şi ploaie de confetti, cu promisiunea unui nou eveniment dedicat celor mici, a cărui dată va fi anunțată în curând.