5 modele de bluze și cum să le porți pentru a avea ținute în tendințe

5 modele de bluze și cum să le porți pentru a avea ținute în tendințe

Ți-ar plăcea să dai un refresh garderobei tale? Ai vrea să schimbi un pic linia ținutelor tale? Să știi că moda revine de fiecare dată, iar designerii vor reinventa mereu elemente vestimentare clasice.

De aceea, este bine ca unele haine să fie păstrate și aduse la viață atunci când tendințele o cer. De aceea, pentru un strop de inventivitate, rândurile următoare ar putea să te inspire și să îți ofere idei interesante pentru ținute super chic, unde bluzele sunt elementele cheie.

Iată cum să porți bluzele preferate în funcție de model și tendințe

  1. Bluzele cu umerii goi
ADVERTISING

O bluză clasică și cu inspirații din vestimentațiile spaniole este cea cu umerii la vedere. Purtată cu jeans, pantaloni cu croiala largă sau leggings, acest tip de bluză este fermecătoare și elegantă deopotrivă. Modelele pot varia, iar printre acestea, bluzele cu umerii goi și volane pot fi opțiuni minunate și în tendințe pentru viitoarele ținute chic. 

  1. Bluzele din satin

Dacă jobul tău presupune prezență fizică la birou și eleganță în vestimentație, atunci este recomandat ca garderoba ta să conțină și frumoasele bluze din satin. Aceste piese clasice s-au potrivit mereu cu fustele cu croială creion sau pantalonii largi care continuă să fie în tendințe și în recomandările specialiștilor în modă. Se poate spune că bluza din satin este o piesă clasică, pe care ar trebui să o ai mereu în garderobă, poate cu câteva reinventări atunci când moda dictează acest lucru.

ADVERTISING
  1. Ia tradițională

Știai că ia nu mai este genul de piesă vestimentară care se poartă la un anumit tip de evenimente? Direcția este clară și în această privință de ceva vreme pentru că ia a căpătat destul de multă notorietate și chiar se regăsește pe marile podiumuri internaționale. Ia tradițională este ușor de purtat cu o pereche de jeansi frumoși sau cu pereche de pantaloni mulați și tocuri de minim 10 centimetri. Astfel, poți aduce un aer fresh vestimentației tale. 

  1. Bluzele cu volane

Tot în categoria pieselor de rezistență pentru o garderobă versatilă se regăsește și bluza cu volane. Este drept că o asemenea piesă vestimentară necesită atenție în accesorizare, însă cu o pereche de jeans sau pantaloni cu croi larg nu vei da greș. În plus, bluza cu volane poate fi purtată atât la birou, când conduita elegantă o cere, cât și la evenimente speciale precum cocktailuri sau întâlniri amicale de seară. Pe StarShinerS.ro găsești o varietate de bluze de damă din care poți alege. Așadar, fă alegeri care te reprezintă și pune-ți în evidență personalitatea.

ADVERTISING
  1. Bluzele din dantelă

Să știi că dantela este tipul de material care nu a dispărut niciodată din peisaj. Mereu au fost colecții vestimentare care au readus-o la viață cu ajutorul pieselor atemporale sau poate ușor modificate pentru a se alinia cu tendințele. Bluzele din dantelă ar trebui să se regăsească mereu în garderoba feminină. Acestea se pot purta cu jeans sau pantaloni largi cu dungă, pentru extra senzualitate.

Așadar, acestea sunt câteva modele de bluze care au trecut testul timpului și care vor reveni mereu în tendințe, atunci când moda spune că este momentul. Dacă le regăsești și tu în garderobă, nu ar strica să le să le combini cu piese vestimentare interesante și să creeze ținte care să te scoată din anonimat.