3 motive pentru care să îți petreci vacanța de vară în Bulgaria și 2 oferte turistice de la Hello Holidays

3 motive pentru care să îți petreci vacanța de vară în Bulgaria și 2 oferte turistice de la Hello Holidays

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi și nu știi unde o vei petrece? În acest caz, avem recomandarea ideală pentru tine: ce spui de Bulgaria? Mai exact de litoralul bulgăresc? În continuare, îți prezentăm 3 motive pentru a petrece vacanța de vară în Bulgaria și 2 oferte turistice de nerefuzat.

 La Hello Holidays vei găsi cele mai bune oferte pentru sejururi si vacante in Bulgaria 2022

Vizitezi o altă țară fără să pierzi mult timp pe drum 

Dacă îți dorești să vizitezi o altă țară și să nu pierzi foarte mult timp pe drum, alege cu încredere Bulgaria. Pe litoralul bulgăresc poți ajunge foarte ușor atât cu mașina personală, cu autocarul pus la dispoziție de agenția de turism Hello Holidays sau chiar și cu avionul, dacă dorești o variantă și mai comodă. Astfel, nu îți vei sacrifica foarte mult timp din concediu pe drum și vei ajunge la destinație în cea mai bună formă, fără oboseală acumulată pe drum. 

ADVERTISING

Servicii de excepție 

Pe litoralul bulgăresc vei găsi servicii de excepție, în resorturi foarte bine clasate. De asemenea si prețurile sunt excelente. Poți opta pentru pachete turistice all inclusive, în cazul în care vrei să ai o vacanță fără griji și doar să te relaxezi la hotel sau poți opta doar pentru mic dejun și astfel poți explora numeroase restaurante din zonă. Indiferent de hotelul ales și de pachetul turistic pentru care vei opta, suntem siguri că vei aprecia serviciile oferite. 

ADVERTISING

Poți vizita numeroase obiective turistice 

Alegând litoralul bulgăresc, ai șansa de a vizita numeroase obiective turistice. Astfel, poți îmbina relaxarea oferită de plajă și înot cu admirarea celor mai frumoase atracții turistice și chiar și cu lecții de istorie, având în vedere că se găsesc numeroase vestigii, iar unele stațiuni au o istorie bogată. Cele mai cunoscute și îndrăgite astfel de atracții sunt Castelul Reginei Maria din Balchik, Grădina Botanică amplasată imediat lângă Castel și Orașul Vechi Nessebar. De asemenea, la doar 57 km de Vama Veche, vei regăsi Capul Kaliakra, iar la 186 km vei găsi Capul Emine. 

ADVERTISING

Dacă ți-am atras atenția și ai vrea să vizitezi litoralul bulgăresc, îți prezentăm două oferte pe care sigur nu le vei refuza. În primul rând, îți recomandăm un Sejur Bulgaria - Nisipurile de Aur la Astera Hotel, de 3 nopți, cu autocarul. Pachetul include transportul cu autocarul, trei nopți de cazare la hotel de 4 stele, mese în regim ultra all inclusive și asistență turistică. 

În cazul în care drumul cu autocarul sau cu mașina personală ar fi prea lung, ai posibilitatea de a alege un sejur cu avionul, cu plecare din Cluj. Astfel, drumul va fi mult mai scurt și mai confortabil. Îți recomandăm un Sejur Sunny Beach, de 3 nopți, cu avionul. Pachetul turistic include cele 3 nopți de cazare la Smartline Meridian Hotel de 4 stele, demipensiune, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică. 

Dacă vrei să vezi și alte oferte, îți recomandăm să intri pe site-ul Hello Holidays sau chiar poți merge în agențiile Hello Holidays pentru a alege pachetul turistic ideal pentru tine.