Zlatan Ibrahimovic riscă o suspendare de 3 ani din partea FIFA

Zlatan Ibrahimovic riscă o suspendare de 3 ani din partea FIFA

Starul suedez Zlatan Ibrahimovic riscă o suspendare de trei ani, după ce a intrat în vizorul Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA) pentru că a investit într-o societate de pariuri sportive, anunţă presa scandinavă.

Cotidianul suedez Aftonbladet scrie că Ibrahimovic este cercetat în prezent de FIFA pentru încălcarea Codului etic al acestei instanţe. Atacantul lui AC Milan a investit, prin intermediul societăţii sale Unknown AB, într-un site de pariuri sportive. El deţine 10% din acţiunile grupului Gameday Group DLC, care este acţionar unic al Bethard.com.

ADVERTISING

O astfel de investiţie contravine însă regulilor FIFA şi ale UEFA, pentru că este posibil să pariezi, între altele, pe rezultatele selecţionatei Suediei, în care Ibrahimovic a revenit recent, în vederea calificării la Cupa Mondială din 2022.

Presa suedeză subliniază că FIFA a deschis o anchetă în acest caz, care i-ar putea aduce lui Ibrahimovic o amendă importantă, dar şi o suspendare ce poate ajunge până la trei ani.

Lucrurile nu merg prea bine pentru Zlatan Ibrahimovic (39 ani) în ultima perioadă. Săptămâna trecută, mass-media din ţara sa a anunţat că celebrul fotbalist ar fi ucis un leu în Africa de Sud, în 2011, după care a expediat pielea, maxilarul şi craniul felinei la domiciliul său din Suedia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urmă cu câteva zile, jucătorul lui AC Milan a fost fotografiat într-un restaurant milanez, în ciuda restricţiilor anti-Covid. În fotografia respectivă, Ibrahimovic poate fi văzut alături de alte câteva persoane, fără mască, la o masă pe care sunt aşezate mai multe pahare.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!