Zenga a reacționat după ce Becali a spus că s-a autopropus la FCSB: "Pa, la revedere"

Zenga a reacționat după ce Becali a spus că s-a autopropus la FCSB: "Pa, la revedere"

Walter Zenga se arată deranjat de declarația lui Gigi Becali, care a anunțat zilele trecute că antrenorul italian s-a autopropus la FCSB.

Zenga susține că l-a sunat pe Mihai Stoica după plecarea lui Nicolae Dică deoarece a rămas prieten cu acesta și nu pentru a se autopropune.

"De FCSB nu știu ce să spun, că eu nu sunt genul de om care se autopropune, niciodată nu am făcut-o și nu o voi face. Dacă eu citesc că Gigi spune că m-am autopropus, că am vorbit cu Meme, nu e adevărat. Eu i-am trimis un mesaj pe Whatsapp lui Meme, l-am întrebat: 'Cum ești, ce se întâmplă? Te îmbrățișez'. Eu așa sunt. Când cineva care m-a ajutat, iar Meme m-a ajutat mult, într-un moment dificil, eu normal că mai spun două vorbe de prietenie eu el", a spus Zenga într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Dar nu am întrebat nimic, îmi pare rău că s-a vehiculat că m-am autopropus. Eu nu sunt genul. Dacă cineva mă vrea, mă sună. Dacă vreau să antrenez, îl sun pe Meme și îl întreb dacă are nevoie de un antrenor. Eu dacă îți trimit ție un mesaj și întreb cum mai ești, cum mai faci, asta nu însemnă că m-am autopropus. Eu nu am cerut nimic. Asta e primul lucru. Al doilea lucru e că domnul Becali a spus că vrea antrenor român, deci pa, la revedere. Sincer, o să îl sun și pe Dică, am făcut performanță alături de el la Steaua. Îmi pare rău că a plecat. Îl las două sau trei zile și după aia îl sun", a adăugat Zenga.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Walter Zenga a antrenat-o pe FCSB în perioada 2004-2005.

El este liber de contract din 2020, de când s-a despărțit de Cagliari.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇