Vestea care a surprins-o total pe Simona Halep: "Am fost șocată"

Vestea care a surprins-o total pe Simona Halep: "Am fost șocată"

Simona Halep a dezvăluit vestea care a surprins-o total în ultima perioadă.

Este vorba despre retragerea din tenis a lui Ashleigh Barty, fosta ocupantă a locului 1 în clasamentul WTA.

"Am fost șocată să aflu de retragerea lui Ashleigh Barty deoarece era cea mai bună jucătoare din lume și câștiga totul. Nu vreau să compar carierele și planurile de retragere deoarece avem vieți diferite. A reușit mai multe decât am realizat eu la vârsta ei, așa că nu pot compara.

Nu mă așteptam să se retragă, dar dacă a făcut-o însă e clar că e fericită. Îi doresc tot ce e mai bun. A fost puternică să ia această decizie. Toată lumea trebuie să decidă pentru el și înțeleg asta", a spus Simona Halep pentru Eurosport Franța.

ADVERTISING

În martie, australianca Ashleigh Barty, lidera clasamentului WTA, și-a anunțat retragerea din tenis la doar 25 de ani.

Barty spunea că își dorește să aibă alte activități, motiv pentru care se vede nevoită să se retragă din tenis.

"Îmi anunț retragerea din tenis. A fost o schimbare de perspectivă pentru mine în a doua fază a carierei mele și fericirea mea nu depindea de rezultate. Succesul pentru mine este să știu că am dat absolut tot ce am putut. Persoana Ash Barty are atât de multe vise și vrea să le urmărească pe cele care nu implică neapărat să călătorească în lume, să fie departe de familie, de casă. Casa este locul în care mi-am dorit dintotdeauna să fiu", a spus Barty.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ashleigh Barty era jucătoarea care a dominat total tenisul feminin în ultimii ani și conducea detașat în clasamentul WTA.

Ea are în palmares trei turnee de Grand Slam câștigate la Roland Garros 2019, Wimbledon 2021 și Australian Open 2022.

A mai câștigat turneul de la Miami de două ori și pe cel de la Cincinnati o dată. A disputat un total de 21 de finale, reușind să câștige 15 dintre ele.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!