Concluzia trasă de Simona Halep după o lună cu Mouratoglou antrenor: "Totul s-a schimbat"

Concluzia trasă de Simona Halep după o lună cu Mouratoglou antrenor: "Totul s-a schimbat"

Simona Halep a dezvăluit la ce concluzie a ajuns după ce în ultima lună a fost antrenată de Patrick Mouratoglou.

Sportiva noastră a afirmat că a luat cea mai bună decizie posibilă deoarece francezul i-a readus dragostea pentru tenis.

"Aveam o percepție complet diferită despre el înainte să începem colaborarea. Am rămas foarte surprinsă. Îmi place foarte mult personalitatea sa, energia lui și felul în care vede tenisul. El și Darren Cahill sunt diferiți și nu vreau să-i compar, dar amândoi sunt grozavi. Am putut sesiza anumite lucruri pe care Patrick le-a lucrat cu Serena și m-au impresionat. Să reușești să ții o jucătoare motivată care a câștigat atâtea Grand Slam-uri este incredibil. Mereu l-am admirat pentru asta.

ADVERTISING

Patrick mi-a oferit multă motivație și m-a ajutat să îmi găsesc dragostea pentru acest sport. Este o plăcere să fiu din nou pe teren și să muncesc din greu. Totul s-a schimbat și acum trebuie să mă adaptez, dar simt că m-am descurcat bine până acum. Abia aștept să ofer ce am mai bun pe teren și să dau tot ce am mai bun. Pot să fiu mai agresivă și lucrăm la acest aspect, dar și la jocul complet", a spus Simona Halep pentru Eurosport Franța.

Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep în urmă cu o lună, după ce sportiva noastră a început să se pregătească la academia sa din Franța.

ADVERTISING

Sub comanda sa, Simona a fost eliminată în sferturile de finală de la Madrid și în turul 2 de la Roma.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!